Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Tarmac Quick-Step

Vytvořeno16.03.2020
Týmovka našim srdcím blízká :) Tarmac v týmových barvách, které známe spíše z televize. Tarmac v týmových barvách, které známe spíše z televize. Zakázková stavba na rámu velikosti 61. Na takovém kole můžete sledovat dění na špici i z úplného konce balíku:) Zakázková stavba na rámu velikosti 61. Na takovém kole můžete sledovat dění na špici i z úplného konce balíku:) Rámovka je osazena včetně klik Shimanem Dura Ace. Tady žádné dětské převody nehledejte Rámovka je osazena včetně klik Shimanem Dura Ace. Tady žádné dětské převody nehledejte Kolo není pro žádné ořezávátko, ale pro zkušeného střelce. Kolo není pro žádné ořezávátko, ale pro zkušeného střelce. Duru najdete kam se podíváte. Duru najdete kam se podíváte. Tak jak to má u S-Workse být Tak jak to má u S-Workse být ... ... Sedlo Specialized Romin. Stejné sedlo vozí třeba mistr Sagan. Vy však vybírejte podle svých pocitů a né podle toho, kdo má co na kole:) Sedlo Specialized Romin. Stejné sedlo vozí třeba mistr Sagan. Vy však vybírejte podle svých pocitů a né podle toho, kdo má co na kole:) Universální kola Roval C38. Vidíte detail na vidlici The Wolfpack? Každý chce být součástí vlčí smečky Universální kola Roval C38. Vidíte detail na vidlici The Wolfpack? Každý chce být součástí vlčí smečky Všudepřítomná lebka doprovázející každou naší stavbu:) Všudepřítomná lebka doprovázející každou naší stavbu:) Při těžkých chvílích nad prahem Vašich možností se můžete potěšit aspoň pohledem na víčko Rie:Sel Design Při těžkých chvílích nad prahem Vašich možností se můžete potěšit aspoň pohledem na víčko Rie:Sel Design Takový je S-Works v barvách Quick-Stepu. Libí? Takový je S-Works v barvách Quick-Stepu.
Libí?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies