Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Sebrali nám hračky ...

Vytvořeno11.03.2020
A sebrali mi hračky... Sedím tu jako malý dítě a čumím (taky se říkalo, že čumí, jako když mu spadly hračky do kanálu) do monitoru a vlastně nevím co mám dělat dál?
Celou dobu to viselo ve vzduchu a teď to spadlo ... Jsem najednou dost unavenej, na smrt unavenej . Je to jak po těžkým závodě po dvou dnech, kdy se tělo ozve, že dostalo za uši víc než na co mělo a co mohlo skousnout... Znáte to, když jste zaneprázdněný a za něčím se honíte, usilovně přemýšlíte nebo se na něco soustředíte a chcete ze sebe dostat maximum a to nejen ve sportu, ale i v práci a byznysu a nemáte čas, nevnímáte ho a odsouváte všechny v ten moment nepodstatné věci do pozadí a chcete je vygumovat z mozku. Je tam místo jenom pro ten jeden vysněnej cíl ...!
Nakonec se to ale všechno nabalí a vrátí jako bumerang a bác! Jste vyřešený... Tušil, vlastně věděl jsem, že to přijde a únava se dostaví, nicméně jsem chtěl ještě pár dalších dnů "jet bomby", prakticky nespat, trávit noci v dílně a ladit do posledních detailů připravované exponáty... A přes den stihnout řešit to vše ostatní, včetně standardních dotazů a objednávek od našich zákazníků.
Víc jak dva měsíce jsem neměl čas na nic jiného, než na přípravu KOLOKRÁMské expozice. Rodina i samotný kolo a vlastní kondice, vše šlo stranou. Mám aktuálně rekordních 83 kilo , skoro jateční váha, to jsem nikdy neměl... 11 kilo navíc, vyplazenej jazyk když jdu do schodů a k tomu ještě abych si šel koupit nějaký nový hadry, než mi uletí z posledních kalhot knoflík .
Naše expozice měla být prostě po těch pár letech bombastická, měla udělat nám a hlavně lidem radost a vykouzlit úsměv na tvářích a zanechat vzpomínku v hlavě. Nic jiného nebylo v úmyslu, o nic jiného nešlo. Připravoval jsem se na to stejně, jako bych měl jet na mistrák světa... Co bude dál? O investici finanční nemá cenu psát... Člověka to chvíli pořádně víte co(!), ale to rychle přejde.
Vše je prakticky připravené a zaplacené, je to tak akorát dobrý zapsat do nějaké účetní kolonky jako zmařenou investici , to ale k životu a kšeftu patří. Horší je to u srdíčka! Ty už téměř zhmotněné sny se najednou rozplynuly, jsou někde v nenávratnu, to bolí a bude ještě dlouho. Měla to být radost, radost sdílená a ta je, jak víte, dvojnásobná!
Co bude dál? Expozici si pěkně uložíme do magacínu a necháme uležet na jinou vhodnou (vhodnější?) příležitost. A samotné exponáty? Ty vám samozřejmě, během pár týdnů, nacvakáme detailně a mezitím vystavíme alespoň na našich provozovnách, jako malé expo a přidáme do nabídky určené k prodeji .
O tom, jak měl náš stánek finálně vypadat, vám víc říkat nebudeme. Je to, za nás, věc nadčasová a půjde uskutečnit třeba i za rok. Jsme malá firma, nejsme žádná nadnárodní společnost nebo výrobce co musí chrlit výrobky a novinky dvakrát do roka. Naše zakázkové stavby kol jsou pro každého a podepsán je pod nimi jen náš malý KOLOKRÁM, tudíž vyčkáme a uvidíme. Nálada a návštěvnost by aktuálně na výstavišti stejně zřejmě nebyla taková, jakou bychom si všichni přáli (musíme se alespoň nějak utěšit ).
Vše snad dobře chápou i naši partneři a firmy a všichni, kdo se na naší společné expozici měli podílet nebo již svými financemi a energií do toho cirkusu přispěli.
Situace je taková, jaká je a bude dobře, když se brzy vše uklidní a zmíněná "chřipka" prolétne světem a vytvoříme si vůči ní sami imunitu a protilátky... Ano, když se uklízí tak se práší, ale hysterie a občas nadsazené informace v médiích z mého pohledu zbytečně straší lidi a přichází tak na scénu davová panika... Nevím a říkám si sám, zda to šílenství které začalo nyní i u nás bude a je někomu k něčemu prospěšné?
Lidi, když mají strach a bojí se, jsou velmi dobře ovladatelní, jsou potom jak ovce a potřebují mít nad sebou někoho kdo je povede do bezpečí, jsou za to vlastně rádi a sami nepřemýšlí, kterým směrem jdou a zda je ten určený směr ten správný... Jdou a kolikrát jim ani nepřijde zda nejdou spíš naproti vlkovi. Ale nejen vesnice, jak říkala teta ve Vesničce střediskové, se nám, mladý muži změnila ... Změnil se celý svět. A hodně!
Tak seďte doma nebo raději na kole a buďte v klidu a ve zdraví! Výstava a ten náš Cirkus KOLOKRÁM jednou zase bude a bude stát za to, to vám všem slibuju, jako že se Cuba Libre jmenuju .
A jak říkali ve Švejkovi, ještě nikdy nebylo, aby nějak nebylo! Chtěli jste tam vidět kola? Jsou připravený! (skoro ) Chtěli jste vidět klauny? Už byli skoro ustrojení a nalíčení... Chtěli jste tam vidět kola? Jsou připravený! (skoro ) Chtěli jste vidět klauny? Už byli skoro ustrojení a nalíčení... Jasně, nesmíme to vidět tak černě, jsou věci, který neovlivníme ... Jasně, nesmíme to vidět tak černě, jsou věci, který neovlivníme ... ... svět a kola se musí točit dál! A pořád tím správným směrem! ... svět a kola se musí točit dál! A pořád tím správným směrem! Vidíte sami - po baráku je všude kol, jak v ňákým kolokrámu ! Vidíte sami - po baráku je všude kol, jak v ňákým kolokrámu ! Skoro jako dárkový kazety s kosmetikou v nějaký parfumerii - možná ještě hezčí! Pro nás určitě. Skoro jako dárkový kazety s kosmetikou v nějaký parfumerii - možná ještě hezčí! Pro nás určitě. Ale tentokrát se kolo štěstí zaseklo a kolo osudu nějak přeskočilo nebo co ... Ještě že máme ta osvědčená kola od LW, například  ... Ale tentokrát se kolo štěstí zaseklo a kolo osudu nějak přeskočilo nebo co ... Ještě že máme ta osvědčená kola od LW, například ... ... váhy máme cejchovaný! ... váhy máme cejchovaný! ... asi přišly i ty těstoviny ... ... asi přišly i ty těstoviny ... ... čas se zastavil, klaunovi ukápla slza, chvíli se bude trochu blbě dejchat, ale pojedeme dál! ... čas se zastavil, klaunovi ukápla slza, chvíli se bude trochu blbě dejchat, ale pojedeme dál!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies