Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Říká se, že ve víně je pravda...

Vytvořeno05.03.2020
Říká se, že ve víně je pravda... možná, jak kdy . Víno jsme už vypili, ale nevadí, máme pro vás alespoň tohle. Vínovej Tarmac 2020! Říká se, že ve víně je pravda... možná, jak kdy . Víno jsme už vypili, ale nevadí, máme pro vás alespoň tohle. Vínovej Tarmac 2020! A nějaká ta pravda tady taky bude ... tak například, že díky velice slušným komponentům tady máme velice slušný stroj A nějaká ta pravda tady taky bude ... tak například, že díky velice slušným komponentům tady máme velice slušný stroj Pravda je taky to, že vše nejen dokonale funguje, ale na každý z použitých dílů je i hezké pokoukání. Pravda je taky to, že vše nejen dokonale funguje, ale na každý z použitých dílů je i hezké pokoukání. Ventilky - ty ještě zatím nejsou "elektrické", aby například signalizovaly ztrátu tlaku ... . Ventilky - ty ještě zatím nejsou "elektrické", aby například signalizovaly ztrátu tlaku ... . Ale doslova elektrizující může být pro mnohé pohled na zatím ještě nejetou gumu! Už aby to svištělo po asfaltu! Ale doslova elektrizující může být pro mnohé pohled na zatím ještě nejetou gumu! Už aby to svištělo po asfaltu! Pravda je také to, že ve Specialized věnovali v posledních letech velkou pozornost správnému tvarování sedel, aby maximálně ulevili dle vaší anatomii sedacím partiím. Pravda je také to, že ve Specialized věnovali v posledních letech velkou pozornost správnému tvarování sedel, aby maximálně ulevili dle vaší anatomii sedacím partiím. Lakování, povrchová úprava - v perfektní kvalitě - pravda. Lakování, povrchová úprava - v perfektní kvalitě - pravda. Tato Ultegra ovládá jak hydrauliku, tak i elektřinu - pravda. Že nám to po tom vypitém víně ale ještě pálí . Tato Ultegra ovládá jak hydrauliku, tak i elektřinu - pravda. Že nám to po tom vypitém víně ale ještě pálí . ... mohli tam ale ještě k té indikaci přidat blinkry a alespoň jednu kameru, abyste mohli na displayi vašeho přístroje sledovat, jestli ten v háku už protahuje hubu . ... mohli tam ale ještě k té indikaci přidat blinkry a alespoň jednu kameru, abyste mohli na displayi vašeho přístroje sledovat, jestli ten v háku už protahuje hubu . Je to tak - barva - vínová. Je to tak - barva - vínová. A tak jako v poháru vína, tak i zde se krásně třpytí odlesky slunečních paprsků ... A tak jako v poháru vína, tak i zde se krásně třpytí odlesky slunečních paprsků ... Pevná osa - takže případně raději imbus s sebou! Pevná osa - takže případně raději imbus s sebou! Když už si něco kupujete, tak ať víte, jak se to jmenuje a z čeho je to vyrobený! My vám k tomu ještě řekneme, za kolik ... ! Když už si něco kupujete, tak ať víte, jak se to jmenuje a z čeho je to vyrobený! My vám k tomu ještě řekneme, za kolik ... !

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies