Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Právě dorazil pozdrav od Štybyho :) !

Vytvořeno03.03.2020
Právě dorazil pozdrav od Štybyho ! Tak, jak tady leží - letošní nářadí. A jaká asi tak bude ta cena ? Rádi Vám sdělíme více info po telefonu případně mailem. Právě dorazil pozdrav od Štybyho ! Tak, jak tady leží - letošní nářadí. A jaká asi tak bude ta cena ?
Rádi Vám sdělíme více info po telefonu případně mailem.
Zdeněk bude mít na začítku sezony určitě nohy stejně pevný, jako ta vidle ... Zdeněk bude mít na začítku sezony určitě nohy stejně pevný, jako ta vidle ... ... nohy bude potřebovat ne jen na ten quick step/rychlý krok:-D, ale hlavně aby se pořádně mrskaly a roztáčely kola! ... nohy bude potřebovat ne jen na ten quick step/rychlý krok:-D, ale hlavně aby se pořádně mrskaly a roztáčely kola! Má tedy nachystanou takovouhle S-pecialitu. Má tedy nachystanou takovouhle S-pecialitu. Tak my se tady koukáme, jak ten nástroj vypadá a pan mistr už pilně testuje, co vydrží - jak on sám, tak materiál, protože ... Tak my se tady koukáme, jak ten nástroj vypadá a pan mistr už pilně testuje, co vydrží - jak on sám, tak materiál, protože ... ... jarní klasiky jsou za dveřmi a Štyby se pilně připravuje ladí a piluje formu. Znáte ho, nenechá nic náhodě, je to voják co se umí připravit se vším všudy a když chytne, už nepustí. ... jarní klasiky jsou za dveřmi a Štyby se pilně připravuje ladí a piluje formu. Znáte ho, nenechá nic náhodě, je to voják co se umí připravit se vším všudy a když chytne, už nepustí. Pevná osa, pevnej rám, ta patka určitě taky bude dostatečně festová ... Pevná osa, pevnej rám, ta patka určitě taky bude dostatečně festová ... ... tady o tom místě snad ani není třeba se zmiňovat - zde je zaručeno, že veškerá možná energie bude posílat kolo vpřed! Nic se neztratí, nic se nehne tam, kam nemá - absolutně pevný střed! ... tady o tom místě snad ani není třeba se zmiňovat - zde je zaručeno, že veškerá možná energie bude posílat kolo vpřed! Nic se neztratí, nic se nehne tam, kam nemá - absolutně pevný střed! Tak, jak už je u strojů této značky zaručeno. Tak, jak už je u strojů této značky zaručeno. Vše je tvrdé, jako skála - a ta práce v sedle bude snad ještě tvrdší, tak přejeme, ať se s novým strojem rychle sžije a ať jim to společně jede! Vše je tvrdé, jako skála - a ta práce v sedle bude snad ještě tvrdší, tak přejeme, ať se s novým strojem rychle sžije a ať jim to společně jede! A co vy? Když se chytnete tohodle Venge, už ho taky nepustíte ? A co vy? Když se chytnete tohodle Venge, už ho taky nepustíte ?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies