Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pozvánka na For Bikes

Vytvořeno26.02.2020
for
Pozvánka na For Bikes / věříme v sebe, vy budete zírat a nebudete věřit
Ano, už se to blíží a my vás začneme napínat ...
Ani vlastně netuším, kolikátej ročník For Bikes to letos bude. Vystavovali jsme zde prakticky od samého začátku, tuším od roku 2010, s pauzou v roce 2017 - najednou nebyl čas, chuť, nebyl žádnej pořádnej nápad co ukázat a čím překvapit naše zákazníky, fanoušky a stejně tak běžné návštěvníky. Přišlo mi, že to většina z vystavovatelů bere jako prodejní, nebo lépe řečeno výprodejové místo, kde se chtějí zbavit toho, co jim zůstalo přes zimu na shopech ...
Navíc na jaře je vždy ten největší shon, nechtěl jsem tedy opět zabít sám sebe a celou kolokrámnickou smečku jen proto, že chceme něco lidem ukázat a mít výjimečnou expozici. Být v plné polní a nastartovaní, že ukážeme to nejlepší co umíme a co je v nás, zatímco doma nám stála práce, která nás živí a vrátili jsme se domů zacykleni únavou, a to jsme byli teprve na startovní čáře do plné cyklistické sezony.
Nezdá se to, je to vždy práce na několik týdnů, možná měsíců. Vše vymyslet, nakreslit a potom hlavně dohodnout a připravit, ... zhmotnit představy. Nakonec ohlídat, aby vše do sebe zapadlo jako kostičky lega a během výstavy nechat na místě své možné maximum... Tím to ale nekončí, spíš začíná ! Protože: po akci rozebrat, naložit, následně doma vše uklidit na svá místa a začít odpovídat na všechny dotazy zájemců. Vrátit se do standardního modu tedy trvá cca další měsíc. To nám ten čas ale utíká, co?
Tak tedy, stojíme zase "na startu" . Výstava je za necelý měsíc, jsem v neustálém skluzu a prodlení s běžnou prací, protože jsem asi zapomněl, jaké to je si sám o pár lidech vše nachystat a připravit, vše domluvit, dovézt, postavit exponáty atd... . Asi je třeba si to zase vrýt pod kůži a připomenout si ten stav mysli, že je to v pr..., že se to nepovede, že to nestihneme, že to bude průser .
Na druhou stranu máme za ty roky za svými zády i nějakou tu oporu ve firmách se kterými čas od času spolupracujeme a oni vědí, že se chceme pokusit udělat znovu výjimečnou expozici. Máme jejich důvěru a v rámci možností i jejich podporu. Stejně tak, ne-li víc, nám pomůžou naši kamarádi, každý podle svých možností, ale bez toho by to, vám řeknu, vůbec nešlo! Proto stále věříme(musíme:-D!) v sebe a v to, že můžeme opět ukázat to, co na běžném obchodě k vidění není, udělat malou show, ukázat pěkný kola a cyklocajky, pozvat nevšední a zajímavé hosty a potkat se a poklábosit se všemi hosty třeba jen tak u dobré kávy. Doufáme tedy, že budete zírat a nebudete věřit!
Co vám tedy letos chceme ukázat? Tak to vám právě po sáhodlouhém úvodu sdělit nechci , protože byste asi jen tak nepřišli , chceme vás letos víc napínat a zároveň tím již nyní nalákat k návštěvě. Letos to bude převážně italská expozice. Má za úkol vytvořit obraz v pohybu, musí mít styl a eleganci a zároveň tam musí být i dynamika, rychlost, dravost a ... emoce! Prostě Itálie!
... ten kdo chce hrát, musí umět číst lidem v tvářích, poznat vo co kráčí a co chtějí sami vidět nebo v očích skrýt !
Těšíme se na Vás!
Cuba Libre a kolokrámníci
Expozice Kolokrámu bude za účasti a přispění těchto firem, značek a lidiček, bez kterých by to nešlo.
THX : Cipollini, DMT, Lightweight, De Rosa, Tomski a Polanski Ilustrace, HG Atelier Design, Lukáš Houdek, H-CAFFE s.r.o., Hausbrandt, Tufo, Danilo di Luca, Ferrari, CNG Expert, Aspire sports, Campagnolo Česká Republika, Paul Lange Ostrava, Simona Davídková a Roadcycling, Progress Cycle, Martin Pago, ing. arch. Leoš Bogar, Lukáš Hrůzek, Tomáš Tesař, Vlasta Holub, Radek Raitřík Raiter, Pavel Akrman, Honza žížala Helmich, děda Pája a mnoho dalších skřítků pomocníků z našich Lužických hor a Českosaského Švýcarska .

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies