Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Ridley Helium zakázková stavba

Vytvořeno16.02.2020
Nemyslete si, že se tady budeme chlubit jenom my. Třeba tenhle kousek je toho důkazem! Nemyslete si, že se tady budeme chlubit jenom my. Třeba tenhle kousek je toho důkazem! RIDLEY HELIUM! (zakázková stavba) RIDLEY HELIUM! (zakázková stavba) Jak jste si mohli všimnout na začátku, labutě opustily Karlův most a připlavaly se taky podívat. Tohle nám zaslali, jako poděkování za dodané komponenty LW, chlapci z pražského Bikeinvestu Jak jste si mohli všimnout na začátku, labutě opustily Karlův most a připlavaly se taky podívat.
Tohle nám zaslali, jako poděkování za dodané komponenty LW, chlapci z pražského Bikeinvestu
Uvedený "Šemík" je gramařina jak se patří, a doufáme, že udělá majiteli velkou radost. Ta lehkost je patrná na první pohled. Uvedený "Šemík" je gramařina jak se patří, a doufáme, že udělá majiteli velkou radost. Ta lehkost je patrná na první pohled. ... a na ten druhej snad ještě víc! ... a na ten druhej snad ještě víc! Ještě že při focení zrovna od Vltavy moc nefoukalo - kdo ví, kde by nakonec ta lehkonožka skončila ... Ještě že při focení zrovna od Vltavy moc nefoukalo - kdo ví, kde by nakonec ta lehkonožka skončila ... Gramařina - sochařina (v podání Super Recordu od Campy) ... úplně se to rýmuje :-D. Gramařina - sochařina (v podání Super Recordu od Campy) ... úplně se to rýmuje :-D. Tuningářovo srdíčko plesá a dlaně se mu potí ... povedenej kousek! Tuningářovo srdíčko plesá a dlaně se mu potí ... povedenej kousek! Toho sedla si nevšímejte - to mu jenom "spadla brada", když zaslechlo, kolik to celý dohromady váží! :) Toho sedla si nevšímejte - to mu jenom "spadla brada", když zaslechlo, kolik to celý dohromady váží! :) Krásný vzhled je na ten boží svět! A na ten most a Vltavu a na hezký holky a kola ... tak přestaňte myslet na nesmysly a těšte se z hezkých věcí! Krásný vzhled je na ten boží svět! A na ten most a Vltavu a na hezký holky a kola ... tak přestaňte myslet na nesmysly a těšte se z hezkých věcí! ... dokud nám slouží zrak. Až uvidíme jenom stíny v šeru ... tak ale i potom můžeme vzpomínat na to, jak to tomu brku na nábřeží slušelo! ... dokud nám slouží zrak. Až uvidíme jenom stíny v šeru ... tak ale i potom můžeme vzpomínat na to, jak to tomu brku na nábřeží slušelo! Nic naplat, musíme pochválit. Jsme moc rádi, že jsme mohli pomoci i my z KOLOKRÁMu. Za nás do Bikeinvestu - palec(oba) nahoru! Nic naplat, musíme pochválit. Jsme moc rádi, že jsme mohli pomoci i my z KOLOKRÁMu.
Za nás do Bikeinvestu - palec(oba) nahoru!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies