Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Enduro Comp Carbon 29

Vytvořeno13.02.2020
Tank do každého pralesa, co se nezalekne dropů, rozsekaných cest a pořádných poletů :) Novinka, se kterou se prostě musíme podělit. Nové Enduro s ještě brutálnější geometrií. Novinka, se kterou se prostě musíme podělit.
Nové Enduro s ještě brutálnější geometrií.
el_02 Zdvihy jsou 170mm. Zdvihy jsou 170mm. Detaily rámu jsou opravdu krásné a je vidět, že nad tím někdo přemýšlel. Detaily rámu jsou opravdu krásné a je vidět, že nad tím někdo přemýšlel. Ano, je to bajk hlavně na jízdu z kopce... Ano, je to bajk hlavně na jízdu z kopce... po uzamknutí tlumiče však budete překvapeni, jak kolo ztuhne a krásně jede dopředu. po uzamknutí tlumiče však budete překvapeni, jak kolo ztuhne a krásně jede dopředu. Čtyřpístkové brzdy Sram Code R jsou zde na místě:) Čtyřpístkové brzdy Sram Code R jsou zde na místě:) Přední kotouč 200mm... Přední kotouč 200mm... zadní 180mm. zadní 180mm. Kolo je promyšlené nejen ve smyslu, aby jelo z kopce, do kopce a mělo vychytané jízdní vlastnosti, má ale i jiné vychytávky. Kolo je promyšlené nejen ve smyslu, aby jelo z kopce, do kopce a mělo vychytané jízdní vlastnosti, má ale i jiné vychytávky. Rám je vybaven technologií Swat Door, což je schovka třeba na duši, pumpičku, nebo si tam můžete schovat špekáčky, kdyby Vám došlo :) Rám je vybaven technologií Swat Door, což je schovka třeba na duši, pumpičku, nebo si tam můžete schovat špekáčky, kdyby Vám došlo :) Paráda je taky to, že nemusíte tahat žádné nářadí... Paráda je taky to, že nemusíte tahat žádné nářadí... To je schované v představci. Stačí otočit kouzelnou pokličkou a vyjede malý multiklíč. Sadu na opékaní buřtů zde už bohužel nenajdete. To je schované v představci. Stačí otočit kouzelnou pokličkou a vyjede malý multiklíč.
Sadu na opékaní buřtů zde už bohužel nenajdete.
Stroj pro tvrďáky s parádním lakem připomínající modrou lagunu. Stroj pro tvrďáky s parádním lakem připomínající modrou lagunu. Enduro na romantické procházky přírodou moc není, ale fotky z akce budou třeba příště :) https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-enduro-comp-carbon-29-gloss-aqua-flo-red-satin-black-s4-2020 Enduro na romantické procházky přírodou moc není, ale fotky z akce budou třeba příště :)
https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-enduro-comp-carbon-29-gloss-aqua-flo-red-satin-black-s4-2020

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies