Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

MAVIC Comete London Edition

Vytvořeno06.02.2020
https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/189273-zapletena-kola-mavic-comete-london-edition-pro-carbon-ust-disc-cl-2020-plaste.htm Kola MAVIC - také je máme v nabídce, jak jste si již určitě stačili všimnout. Jsme schopni vám nabídnout i spoustu jiných a všech možných verzí ... Kola MAVIC - také je máme v nabídce, jak jste si již určitě stačili všimnout. Jsme schopni vám nabídnout i spoustu jiných a všech možných verzí ... Ale tato kola! (už jsme je na našich stránkách prezentovali, vzpomínáte?) Tato kola MAVIC Comete London Edition nejsou jen tak ledajaká! Ale tato kola! (už jsme je na našich stránkách prezentovali, vzpomínáte?) Tato kola MAVIC Comete London Edition nejsou jen tak ledajaká! Víte, kolik je zoubků na tom unašeči kotouče? Že se to takhle blbě počítá? Tak se na to vy.... :-D a nepočítejte se s tím. Jinak - kontrolní otázka: víte kolik se v limitované edici vyrobilo párů těchto kol? Víte, kolik je zoubků na tom unašeči kotouče? Že se to takhle blbě počítá? Tak se na to vy.... :-D a nepočítejte se s tím. Jinak - kontrolní otázka: víte kolik se v limitované edici vyrobilo párů těchto kol? Tak to vám řekneme naprosto přesně - pro evropský trh pouhopouhých 25 párů! Tak to vám řekneme naprosto přesně - pro evropský trh pouhopouhých 25 párů! A právě tenhle jediný pár karbonových krasavců je k dispozici na krámě v KOLOKRÁMu! A právě tenhle jediný pár karbonových krasavců je k dispozici na krámě v KOLOKRÁMu! Tak nestát, nekoukat, přemýšlet a počítat! Kupovat jenom jedno .... to je blbost! Tak nestát, nekoukat, přemýšlet a počítat! Kupovat jenom jedno .... to je blbost! Berte celý pár! To znamená, přiberte i to druhý ... https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/189273-zapletena-kola-mavic-comete-london-edition-pro-carbon-ust-disc-cl-2020-plaste.htm Berte celý pár! To znamená, přiberte i to druhý ...
https://www.kolokram.cz/zapletena-kola/189273-zapletena-kola-mavic-comete-london-edition-pro-carbon-ust-disc-cl-2020-plaste.htm
... ale jak jsme uvedli, ten pár je u nás jen JEDEN! Kdo se tedy rychle rozmyslí a první se ozve, tak ten si právě tenhle páreček povedených koleček nadělí! A uznejte, kolikrát se poštěstí taková paráda?! Nečekejte, jsme na příjmu! ... ale jak jsme uvedli, ten pár je u nás jen JEDEN! Kdo se tedy rychle rozmyslí a první se ozve, tak ten si právě tenhle páreček povedených koleček nadělí! A uznejte, kolikrát se poštěstí taková paráda?! Nečekejte, jsme na příjmu!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies