Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Specialized Venge 2020

Vytvořeno03.02.2020
https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/184082-silnicni-kolo-specialized-venge-pro-disc-etap-gloss-teal-tint-black-reflective-2020-56-0888818528592.html?search_query=venge+pro&results=6 Když už to prodáváme, tak se musíme pochlubit, co všechno máme nachystáno. Specialized Venge 2020 - zde! Když už to prodáváme, tak se musíme pochlubit, co všechno máme nachystáno. Specialized Venge 2020 - zde! Na první pohled vy-la-dě-no k dokonalosti! I ten bezdrátovej Sram tam pasuje jako p.... na hrnec! Na první pohled vy-la-dě-no k dokonalosti! I ten bezdrátovej Sram tam pasuje jako p.... na hrnec! Sen vyznavačů aero stylu a zároveň noční můra mechaniků :-D - ale co bychom pro vás neudělali. Tohle už není nic pro domácí kutily! Sen vyznavačů aero stylu a zároveň noční můra mechaniků :-D - ale co bychom pro vás neudělali. Tohle už není nic pro domácí kutily! Na druhou stranu to taky není nic pro toho, kdo se o víkendu sveze kolem komína. Tohle už chce doslova letce/kosmonauta :-D, aby byly odhaleny a vynikly všechny vlastnosti stroje. Na druhou stranu to taky není nic pro toho, kdo se o víkendu sveze kolem komína. Tohle už chce doslova letce/kosmonauta :-D, aby byly odhaleny a vynikly všechny vlastnosti stroje. Tenhle stroj, ten je stvořen maximálně pro dvě věci - obdivné prohlížení a let krajinou. Tenhle stroj, ten je stvořen maximálně pro dvě věci - obdivné prohlížení a let krajinou. Postavili ho pro vás ve SPECIALIZED. Postavili ho pro vás ve SPECIALIZED. Tvarově všechno pasuje tak, že by jeden klidně věřil i tomu, že položili na stůl ten šaltr a k němu domodelovali zbytek stroje :-D. Tvarově všechno pasuje tak, že by jeden klidně věřil i tomu, že položili na stůl ten šaltr a k němu domodelovali zbytek stroje :-D. ... nebo že by začali klikou s převodníky ...??? ... nebo že by začali klikou s převodníky ...??? Projede vzduchem jako vystřelený projektil ... Projede vzduchem jako vystřelený projektil ... Pohodlně usednout a vší silou (power :-D) se opřít do pedálů! Pohodlně usednout a vší silou (power :-D) se opřít do pedálů! Aerodynamické ROVALy tvarově korespondují s rámovou stavbou - vše do sebe zapadá. Aerodynamické ROVALy tvarově korespondují s rámovou stavbou - vše do sebe zapadá. TURBO ? - záleží jen na každém jednotlivci, jaký bude mít turboefekt- prodlevu při záběru :-D. TURBO ? - záleží jen na každém jednotlivci, jaký bude mít turboefekt- prodlevu při záběru :-D. Už jistě víte, že u Specialized už jiné brzdy než kotoučové nepřicházejí v úvahu. A to jak vepředu, ... Už jistě víte, že u Specialized už jiné brzdy než kotoučové nepřicházejí v úvahu. A to jak vepředu, ... ... tak vzadu (i když pohled je zase na předek:-D). Žádné kompromisy! Tak jako žádné nejsou u celého bicyklu. ... tak vzadu (i když pohled je zase na předek:-D). Žádné kompromisy! Tak jako žádné nejsou u celého bicyklu.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies