Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Lightweight Meilenstein Obermayer Schwarz

Vytvořeno31.01.2020
... jsou to dráty, nejsou to dráty? Jsou to loukotě, nejsou to loukotě? Je to výplet superlehkých Lightweightů Obermayer v edici Schwarz! Tak to nebyl až takový oříšek.(ořech na kazetu tam ale je!:-D) ... jsou to dráty, nejsou to dráty? Jsou to loukotě, nejsou to loukotě? Je to výplet superlehkých Lightweightů Obermayer v edici Schwarz! Tak to nebyl až takový oříšek.(ořech na kazetu tam ale je!:-D) Jak vidno - provedení pro ráfkové brzdy. Jak vidno - provedení pro ráfkové brzdy. Doufáme, že výrobci od tohoto způsobu zpomalování silničních kol ještě nějaký ten rok neustoupí! A jak téměř "nevidno" :-D , edice Schwarz značí, že nápisy jsou v černé barvě - kola tak dostávají punc exkluzivity - vypadají opravdu luxusně! Doufáme, že výrobci od tohoto způsobu zpomalování silničních kol ještě nějaký ten rok neustoupí! A jak téměř "nevidno" :-D , edice Schwarz značí, že nápisy jsou v černé barvě - kola tak dostávají punc exkluzivity - vypadají opravdu luxusně! A když se přední a zadní a luxus a funkčnost snoubí, máme tady parádní výbavičku pro náš /váš(?) stroj! Funkčnosti přivedené k dokonalosti nemalou měrou přispívají ložiska od Ceramic speed! A když se přední a zadní a luxus a funkčnost snoubí, máme tady parádní výbavičku pro náš /váš(?) stroj! Funkčnosti přivedené k dokonalosti nemalou měrou přispívají ložiska od Ceramic speed! Sluníčko nám posvítilo a my si můžeme přečíst: MEILENSTEIN OBERMAYER - částí názvu firma vzdává hold svému zakladateli a duchovnímu otci těchto karbonových krasavců. Sluníčko nám posvítilo a my si můžeme přečíst: MEILENSTEIN OBERMAYER - částí názvu firma vzdává hold svému zakladateli a duchovnímu otci těchto karbonových krasavců. Lightweight - "lehká váha" - vidíte? Ani ta tráva a lístky, byť zpevněné jinovatkou :-D, se neohýbají - je to, jakoby si sem dosedl motýl! Lightweight - "lehká váha" - vidíte? Ani ta tráva a lístky, byť zpevněné jinovatkou :-D, se neohýbají - je to, jakoby si sem dosedl motýl! Meilenstein - "milník" Ano, mohly by se stát milníkem na vaší cyklistické pouti ... pokud si je u nás objednáte.:) Meilenstein - "milník" Ano, mohly by se stát milníkem na vaší cyklistické pouti ... pokud si je u nás objednáte.:)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies