Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Shimano servis centre

Vytvořeno30.01.2020
Dobrá zpráva pro vás! Jsme u nás v Kolokrámu vedeni již nějaký ten týden :) jako Shimano servis centre, tak je třeba se na to i řádně připravit a splnit k tomu všechny požadované podmínky. Jednou z nich je i vystavení spotřebního materiálu, aby zákazník hned viděl, že je na správném místě! A když bude třeba, vyměníme mu nejen řetěz, destičky, ... ale taky další cyklocajky od Shimano! https://www.kolokram.cz/stranky/57-servis Ano, jste tady správně, jste v Kolokrámu, jste také v SHIMANO SERVIS CENTRE. Ano, jste tady správně, jste v Kolokrámu, jste také v SHIMANO SERVIS CENTRE. Co jiného by taky zákazník a uživatel komponentů Shimano mohl požadovat jiného, než originální díly?! Tady jsou! Co jiného by taky zákazník a uživatel komponentů Shimano mohl požadovat jiného, než originální díly?! Tady jsou! Nedá se nic dělat, nemůžeme přece zkostnatět, jako ta lebka :-D, musíme žít, fungovat a to co nejlépe. Nedá se nic dělat, nemůžeme přece zkostnatět, jako ta lebka :-D, musíme žít, fungovat a to co nejlépe. A vy? Vy si prostě jen ukazujte - tohle, tohle, tamto a ... ještě tohle! A vy? Vy si prostě jen ukazujte - tohle, tohle, tamto a ... ještě tohle! Věříme, že to nejnutnější (přinejmenším!) tady vždycky najdete! Věříme, že to nejnutnější (přinejmenším!) tady vždycky najdete! A když ne hned na první pohled, tak na ten druhej určitě :-D. A když ne hned na první pohled, tak na ten druhej určitě :-D. My vám v tom hledání vždycky rádi pomůžeme! My vám v tom hledání vždycky rádi pomůžeme!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies