Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Epic HT Pro

Vytvořeno30.01.2020
Závoďák pro ty, co chtějí být vidět :) Pevný Epic má zcela nový rám. Nová geometrie zajistí hravost na trailech, v technice a stále je to pevňák, takže pojede :) Pevný Epic má zcela nový rám.
Nová geometrie zajistí hravost na trailech, v technice a stále je to pevňák, takže pojede :)
Samotný rám je jeden z nejlehčích pevných rámů - 915g. Samotný rám je jeden z nejlehčích pevných rámů - 915g. Linie rámu jsou povedené a stejný rám najdete u nejlevnější varianty tohoto kola. Tento model je v žebříčku druhý od shora :) Linie rámu jsou povedené a stejný rám najdete u nejlevnější varianty tohoto kola.
Tento model je v žebříčku druhý od shora :)
Neobvyklá barva, na kterou člověk prostě musí neustále zírat. Neobvyklá barva, na kterou člověk prostě musí neustále zírat. Celé kolo stojí na Sramu... Celé kolo stojí na Sramu... ... ... a kolech Roval. a kolech Roval. Karbonové kliky... Karbonové kliky... Osvědčené mechanické řazení... Osvědčené mechanické řazení... Lehká S-Works řidítka... Lehká S-Works řidítka... a kola nejsou jen o ráfcích. Náby jsou též kvalitní. a kola nejsou jen o ráfcích. Náby jsou též kvalitní. Vidlice RockShox SID s Brainem. Při závodě nechcete myslet na nic jiného, než na svůj výkon. Chytré tlumení Vám to umožní :) Vidlice RockShox SID s Brainem. Při závodě nechcete myslet na nic jiného, než na svůj výkon. Chytré tlumení Vám to umožní :) Sedlo Power je vidět stále na více modelech a není to náhoda. Je to křesílko do všech podmínek. Sedlo Power je vidět stále na více modelech a není to náhoda. Je to křesílko do všech podmínek. Říká se, že barva nejezdí... Říká se, že barva nejezdí... ale vybíráme očima a nikdo na hnusném kole jezdit určitě taky nechce :D Nám se tenhle bajk líbí od A do Z. Pro čtenáře zde odkaz s podrobnějšími informacemi :) https://www.specialized.com/cz/cs/epic-hardtail-pro/p/171126?color=264139-171126 ale vybíráme očima a nikdo na hnusném kole jezdit určitě taky nechce :D
Nám se tenhle bajk líbí od A do Z.
Pro čtenáře zde odkaz s podrobnějšími informacemi :)
https://www.specialized.com/cz/cs/epic-hardtail-pro/p/171126?color=264139-171126

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies