Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

MAVIC - akce 1+1

Vytvořeno27.01.2020
Máme pro Vás nabídku, která nelze odmítnout...  Při nákupu karbonových kol Mavic Vám dáme set tréninkových kol jako dárek! A to se přeci vyplatí, ne?!  Kola můžete vybrat jak pro ráfkové, tak pro kotoučové brzdy. Více informací najdete na našem eshopu: https://www.kolokram.cz/stranky/58-akce-mavic ??Upozorňujeme, že dárek je vždy ve stejné specifikaci jako zakoupený produkt?? Akce platí pouze do 1. 3. 2020 a kdo dřív přijde, ten dřív mele  Vaši Kolokrámníci! Máme pro Vás nabídku, která nelze odmítnout... Při nákupu karbonových kol Mavic Vám dáme set tréninkových kol jako dárek! A to se přeci vyplatí, ne?!
Kola můžete vybrat jak pro ráfkové, tak pro kotoučové brzdy. Více informací najdete na našem eshopu: https://www.kolokram.cz/stranky/58-akce-mavic
??Upozorňujeme, že dárek je vždy ve stejné specifikaci jako zakoupený produkt??
Akce platí pouze do 1. 3. 2020 a kdo dřív přijde, ten dřív mele
Vaši Kolokrámníci!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies