Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nový přírůstek do TURBO rodiny

Vytvořeno20.01.2020
CREO SL COMP CARBON Creo je silniční elektrokolo s možností přestavby i na Gravela. To je otázka pouze plášťů. Creo je silniční elektrokolo s možností přestavby i na Gravela. To je otázka pouze plášťů. Motor je menší než známe u modelů Levo s možností přidání další externí baterie pro prodloužení dojezdu až o 60 km. Udávaný dojezd s interní baterií je až 130km. Což je spousta kilometrů zábavy Motor je menší než známe u modelů Levo s možností přidání další externí baterie pro prodloužení dojezdu až o 60 km. Udávaný dojezd s interní baterií je až 130km. Což je spousta kilometrů zábavy Je to kompaktní balíček, který je nejen promyšlený, funkční, ale je i moc hezký na pohled. Je to kompaktní balíček, který je nejen promyšlený, funkční, ale je i moc hezký na pohled. Před sebou na rámovce je ovládací panel, na kterém je stav baterie a zvolená přípomoc. Kolo jde užívat i bez přípomoci aniž byste ho museli vypínat. Na ''neutrál' je šlapání také příjemné. Žádný odpor motoru zde není. Kolo má 13 kg a s tím se v rovinatých úsecích určitě dá žít :) Před sebou na rámovce je ovládací panel, na kterém je stav baterie a zvolená přípomoc.
Kolo jde užívat i bez přípomoci aniž byste ho museli vypínat. Na ''neutrál' je šlapání také příjemné. Žádný odpor motoru zde není. Kolo má 13 kg a s tím se v rovinatých úsecích určitě dá žít :)
Najdeme zde odpružený krk, jako u modelů Roubaix... Najdeme zde odpružený krk, jako u modelů Roubaix... pružení jde i uzamknout. pružení jde i uzamknout. Kolo je osazené Shimanem GRX, což je sada určená pro gravely. Kolo je osazené Shimanem GRX, což je sada určená pro gravely. ... ... Kazeta 11-42 a převodník 46 zubů. Kazeta 11-42 a převodník 46 zubů. Tenhle krasavec už má ženicha, tento týden ho ještě můžete okouknout u nás v liberecké prodejně... Tenhle krasavec už má ženicha, tento týden ho ještě můžete okouknout u nás v liberecké prodejně... a třeba se také rozhodnete pro objednání:) https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-creo-sl-comp-carbon-dove-gray-gold-ghost-pearl-rocket-red-m-2020 a třeba se také rozhodnete pro objednání:)
https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-creo-sl-comp-carbon-dove-gray-gold-ghost-pearl-rocket-red-m-2020

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies