Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Limitka TOUR DOWN UNDER 2020

Vytvořeno17.01.2020
Opět se blíží TDU a k tomu si pánové ze Specialized zase připravili pěkné a neokoukané barvičky ... Neboť, jak je to u protinožců? Jak říkal Varel Frištenský (Dobytí severního pólu), úplně stejně jako tady, akorát je všechno hlavou dolu :-D. Tak nezbývá, než se odlišit nějakým neokoukaným designem. Opět se blíží TDU a k tomu si pánové ze Specialized zase připravili pěkné a neokoukané barvičky ... Neboť, jak je to u protinožců? Jak říkal Varel Frištenský (Dobytí severního pólu), úplně stejně jako tady, akorát je všechno hlavou dolu :-D. Tak nezbývá, než se odlišit nějakým neokoukaným designem. Jak se Vám tedy líbí takový speciál od SPECIALIZED? Jak se Vám tedy líbí takový speciál od SPECIALIZED? Příroda je bezedná studnice inspirace, tak proč si něco nepůjčit - podobně "vystajlovaní" mohou být v přírodě volně se pohybující ptáci, hmyz, ještěrky, ... Příroda je bezedná studnice inspirace, tak proč si něco nepůjčit - podobně "vystajlovaní" mohou být v přírodě volně se pohybující ptáci, hmyz, ještěrky, ... Některé otvory bude třeba co nejrychleji zaplnit, než se tam nějací ti hmyzí kamarádi nastěhují! Některé otvory bude třeba co nejrychleji zaplnit, než se tam nějací ti hmyzí kamarádi nastěhují! ... a cyklisti - proč ne? :-D Někteří už si určitě brousí zuby, jak vidno ... ... a cyklisti - proč ne? :-D Někteří už si určitě brousí zuby, jak vidno ... Ruku v ruce jde s nářadím i garderoba ... Ruku v ruce jde s nářadím i garderoba ... ... žluťásci na opálených nohách nebudou vypadat vůbec špatně až se budou míhat vzduchem. ... žluťásci na opálených nohách nebudou vypadat vůbec špatně až se budou míhat vzduchem. Zelená příroda, modré nebe, ... z toho by snad měla radost i Greta :-D. Zelená příroda, modré nebe, ... z toho by snad měla radost i Greta :-D. Takhle vybarvení borci budou na druhé straně Země nepřehlédnutelní. Takhle vybarvení borci budou na druhé straně Země nepřehlédnutelní. Naštěstí nezůstali jen u jednoho modelu ... Naštěstí nezůstali jen u jednoho modelu ... Speciální S-Works pro speciální akci TDU. Speciální S-Works pro speciální akci TDU. Tak škopky na hlavy ... Tak škopky na hlavy ... ... navléknout fusekle, nastrojit rámovinu a můžete vyrazit! Kdo si u nás pořídí komplet výbavu a ještě k tomu se osobně k těm protinožcům vydá, tomu věnujeme na cestu didgeridoo ve stejných barvách - abyste si mohli po závodě případně zakoncertovat s původními obyvateli Austrálie ... :-D. ... navléknout fusekle, nastrojit rámovinu a můžete vyrazit! Kdo si u nás pořídí komplet výbavu a ještě k tomu se osobně k těm protinožcům vydá, tomu věnujeme na cestu didgeridoo ve stejných barvách - abyste si mohli po závodě případně zakoncertovat s původními obyvateli Austrálie ... :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies