Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mavic Comete London Edition

Vytvořeno16.01.2020
Speciální kola od MAVICu - podobně jako předchozí vyprodaná edice TdF - nyní v edici LONDON. Jedná se o zapletená kola Mavic Comete Pro Carbon UST Disc se speciálním designem LONDON edition, za cenu standardní "čisté" produkce! Takže kdo chce mít doma něco originálního, má jedinečnou možnost! U nás bude k dispozici jen jeden set LONDON EDITION! Jinak k dispozici je pouze 25 párů pro celou Evropu, takže opravdu exkluzivní produkt. Nepřipomíná vám ten design symboly na hvězdné bráně? Nepřipomíná vám ten design symboly na hvězdné bráně? ... tak pokud chcete, alespoň pomyslně, cestovat mezi galaxiemi ... Kdo bude ten šťastlivec a nechá se vystřelit do jiné dimenze přímo od nás z krámu? ... tak pokud chcete, alespoň pomyslně, cestovat mezi galaxiemi ... Kdo bude ten šťastlivec a nechá se vystřelit do jiné dimenze přímo od nás z krámu?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies