Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Předsezónní servis

Vytvořeno15.01.2020
Víte v jakém stavu máte kolo? Náš kostlivec ho má v topu :) Na servis k nám můžete přijít i Vy. Na servis k nám můžete přijít i Vy. Rádi Vás přivítáme... Rádi Vás přivítáme... zkontrolujeme, co je potřeba udělat, seřídit, vyměnit.. zkontrolujeme, co je potřeba udělat, seřídit, vyměnit.. po shrnutí a odsouhlasení si všeho, co bude třeba udělat, Vám dáme doklad o příjetí servisu a zbytek už je na nás... po shrnutí a odsouhlasení si všeho, co bude třeba udělat, Vám dáme doklad o příjetí servisu a zbytek už je na nás... Aby kolo sloužilo, potřebuje péči.. Aby kolo sloužilo, potřebuje péči.. Kdo maže, ten jede. Bohužel jen mazat nestačí :).. Kdo maže, ten jede. Bohužel jen mazat nestačí :).. U nás Vaše kolo péči dostane... U nás Vaše kolo péči dostane... Vše pořádně zahalit pěnou.. Vše pořádně zahalit pěnou.. vyčistit všechna nepřístupná místa.. vyčistit všechna nepřístupná místa.. Tady už je kolo vyfoukané do sucha a připravené na sále.. Tady už je kolo vyfoukané do sucha a připravené na sále.. Zde se jedná o přestavbu na 1x12 a celkovou přípravu kola na novou sezónu. Zde se jedná o přestavbu na 1x12 a celkovou přípravu kola na novou sezónu. S čistým kolem se hned lépe pracuje. S čistým kolem se hned lépe pracuje. Když je vše sundáno včetně převodníků, může se začít montovat nová sada. Když je vše sundáno včetně převodníků, může se začít montovat nová sada. ... ... Když je vše na svém místě... Když je vše na svém místě... je potřeba natahat lanka, bowdeny... je potřeba natahat lanka, bowdeny... naměřit správnou délku řetězu... naměřit správnou délku řetězu... a pak stačí už jen vyladit. a pak stačí už jen vyladit. Když je hotový pohon, přijdou na řadu brzdy. Když je hotový pohon, přijdou na řadu brzdy. A co se starou sadou? To už je na každém. Na zimáku bude zářit a na bazaru se čistá také určitě lépe prodá :) A co se starou sadou? To už je na každém.
Na zimáku bude zářit a na bazaru se čistá také určitě lépe prodá :)
Drahý příteli, kolo máš hotové. Chodí jako hodinky a krásně voní cyklostárem:) Drahý příteli, kolo máš hotové. Chodí jako hodinky a krásně voní cyklostárem:) Díky! A zastav se až si nová sada sedne, bude chtít doladit. Díky! A zastav se až si nová sada sedne, bude chtít doladit.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies