Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized S-Works Venge

Vytvořeno08.01.2020
.. já stále sním, že přijde on, mého srdce šampión ... Tak to je on! S-Works Venge .. já stále sním, že přijde on, mého srdce šampión ... Tak to je on! S-Works Venge Venge s "bezdrátem" a na kotoučích. Venge s "bezdrátem" a na kotoučích. Působí tak nějak uhlazeně, což? Působí tak nějak uhlazeně, což? Taky pěkný detail - vše tažený rámem a řídítky (aero) se vším všudy... Lahodí to oku, jen si nesmí zákazník vzpomenout, že chce dát delší představec nebo tak podobně :). To je potom na kompletní rozborku a sborku :(, ach jo ... Taky pěkný detail - vše tažený rámem a řídítky (aero) se vším všudy... Lahodí to oku, jen si nesmí zákazník vzpomenout, že chce dát delší představec nebo tak podobně :). To je potom na kompletní rozborku a sborku :(, ach jo ... ... a před mechanikem v tom případě schovat veškeré zbraně - mohl by se z toho střelit do hlavy :-D. ... a před mechanikem v tom případě schovat veškeré zbraně - mohl by se z toho střelit do hlavy :-D. Víte jak vypadá high-tech design? Takhle! Víte jak vypadá high-tech design? Takhle! Vypadá to, jako kdyby tvůrci rámoviny a komponentů seděli spolu v jedný lavici ... Vypadá to, jako kdyby tvůrci rámoviny a komponentů seděli spolu v jedný lavici ... Když se dřív o něčem řeklo, že to je na baterky, nebylo to nic lichotivého. Dnes bez baterek už ani nepřehodíš ... Když se dřív o něčem řeklo, že to je na baterky, nebylo to nic lichotivého. Dnes bez baterek už ani nepřehodíš ... K brzdění potřeba nejsou. Zatím ... K brzdění potřeba nejsou. Zatím ... ... jinak ale - všude jsou, všude jsou ... ... jinak ale - všude jsou, všude jsou ... Chce se vám to počítat? 12! Chce se vám to počítat? 12! Ať na to koukáte z kterýkoliv strany - je to síla/Power! Ať na to koukáte z kterýkoliv strany - je to síla/Power! Pokud vás ten stroj dostane do kolen, až si, takříkajíc, z toho sednete na prdel, zkuste použít tohle :-D! Pokud vás ten stroj dostane do kolen, až si, takříkajíc, z toho sednete na prdel, zkuste použít tohle :-D! Zkompletovaný S-Works. Zkompletovaný S-Works. Ještě pořád ale je co zlepšovat - co ta čouhající část hadičky??? :-D To až konstruktér přijde u monitoru na to, že by ten upínací šroub třmenu brzdy mohl bejt dutej a jeho tělem by se rovnou přiváděla kapalina...! To už ale potom najdete svýho mechanika fakt asi s dírou v hlavě :-D! Ještě pořád ale je co zlepšovat - co ta čouhající část hadičky??? :-D To až konstruktér přijde u monitoru na to, že by ten upínací šroub třmenu brzdy mohl bejt dutej a jeho tělem by se rovnou přiváděla kapalina...! To už ale potom najdete svýho mechanika fakt asi s dírou v hlavě :-D! Po tom, co jste si do mysli naskenovali všechny detaily je jasné, že tyhle Rovaly s nimi absolutně ladí. Po tom, co jste si do mysli naskenovali všechny detaily je jasné, že tyhle Rovaly s nimi absolutně ladí.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies