Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Fotky z Kašenovského obchůdku

Vytvořeno07.01.2020
Po nějaké době se opět připomínáme: pokud vám vypadne internet, nemusíte zoufat - my jsme stále tady, na svém místě, na základně v KaŠe! Po nějaké době se opět připomínáme: pokud vám vypadne internet, nemusíte zoufat - my jsme stále tady, na svém místě, na základně v KaŠe! A nejen že tu jsme, ale máme plný sklad a plnou prodejní plochu. To znamená jediné - že jsme na vás připraveni. Připraveni i na vaši osobní návštěvu. Když si tedy uděláte nějaký výlet k nám na sever, můžete to spojit s návštěvou našeho koloniálu a porozhlédnout se po ploše. A nejen že tu jsme, ale máme plný sklad a plnou prodejní plochu. To znamená jediné - že jsme na vás připraveni. Připraveni i na vaši osobní návštěvu. Když si tedy uděláte nějaký výlet k nám na sever, můžete to spojit s návštěvou našeho koloniálu a porozhlédnout se po ploše. Třeba vás něco trkne, něco co když nevidíte na vlastní oči ... víte jak to je. Najednou to secvakne a - to je ono! Tohle přesně potřebuju! Třeba vás něco trkne, něco co když nevidíte na vlastní oči ... víte jak to je. Najednou to secvakne a - to je ono! Tohle přesně potřebuju! Ale do ničeho vás nenutíme. Klidně se jen tak porozhlédněte, nebojte se zeptat, od toho jsme tady. Kdo na to chce jít pomalu, takříkajíc s námořnickou rozvahou, dá si kávu a může dumat nebo si šeptem se svou drahou polovičkou vyjasňovat, čím by bylo vhodné obohatit váš strojový park nebo garderobu ... Ale do ničeho vás nenutíme. Klidně se jen tak porozhlédněte, nebojte se zeptat, od toho jsme tady. Kdo na to chce jít pomalu, takříkajíc s námořnickou rozvahou, dá si kávu a může dumat nebo si šeptem se svou drahou polovičkou vyjasňovat, čím by bylo vhodné obohatit váš strojový park nebo garderobu ... Pokud bude hrozit, že tichá debata se zvrhne v malou potyčku :-D, můžete rovnou vyzkoušet nějakou z nabízených helem. Pokud bude hrozit, že tichá debata se zvrhne v malou potyčku :-D, můžete rovnou vyzkoušet nějakou z nabízených helem. Tak, jak to tady všechno stojí, cokoliv z toho může být vaše - horská kola, elektrokola, dětské bicykly, odrážedla, silniční stroje všech cenových kategorií, doplňky, komponenty, nářadí, nějaká ta výživa a drinky, oblečení a obutí do všech povětrnostních podmínek, přilby, brýle, rukavice a pokud vám ani tohle nestačí, můžete si dát další kávu s námi a začneme probírat třeba individuální stavbu stroje přesně podle vašich představ a možností. Tak, jak to tady všechno stojí, cokoliv z toho může být vaše - horská kola, elektrokola, dětské bicykly, odrážedla, silniční stroje všech cenových kategorií, doplňky, komponenty, nářadí, nějaká ta výživa a drinky, oblečení a obutí do všech povětrnostních podmínek, přilby, brýle, rukavice a pokud vám ani tohle nestačí, můžete si dát další kávu s námi a začneme probírat třeba individuální stavbu stroje přesně podle vašich představ a možností. A jestli se přijedete opravdu jenom podívat, tak i tehdy budete vítáni! A jestli se přijedete opravdu jenom podívat, tak i tehdy budete vítáni!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies