Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pozdrav od Vivianiho

Vytvořeno03.01.2020
Před koncem roku k nám do KaŠe dorazil i pozdrav od Elii Vivianiho formou "trikolorek", ve kterých jako italský mistr vyhrál jednu z etap na bajném Giru :)... Trošku si jen zřejmě popletl adresu dodání a vše směřoval na Zdeňka Štybara :) ... Asi si myslel, že jeho dosavadní týmový kolega pracuje a má jako "bokovku" občasnou šichtu u nás v KOLOKRÁMu :). Takovej skladník by se asi hodil ... :-D. Pokud byste tedy chtěli mít stejný cvičky, jako on sám, máme pár posledních limitovaných kusů skladem! Další již nejdou objednat, je to fakt li-mit-ka(!) se svým limitem počtu ks :-D. ... balík jsme tedy převzali v zastoupení :-D. ... balík jsme tedy převzali v zastoupení :-D. Vybaleno (z balíku) a zabaleno (ve stylové taštičce). Vybaleno (z balíku) a zabaleno (ve stylové taštičce). Nebojte, nejsou to všechno ty jeho propocený :-D, v krabicích jsou nový! Nebojte, nejsou to všechno ty jeho propocený :-D, v krabicích jsou nový! Jinak ale úplně stejný, jen bez krystalek soli. Mistrův autogram je na všech z limitky Jinak ale úplně stejný, jen bez krystalek soli. Mistrův autogram je na všech z limitky Pro jistotu se zvěčnil na levou i na pravou - to kdybyste se čirou náhodou namísto na špici pohybovali někde uprostřed balíku - ať se kluci z obou stran můžou mrknout ... Pro jistotu se zvěčnil na levou i na pravou - to kdybyste se čirou náhodou namísto na špici pohybovali někde uprostřed balíku - ať se kluci z obou stran můžou mrknout ... K těmhle "elasťákům" je i takový přepravní balení - opět se jménem. K těmhle "elasťákům" je i takový přepravní balení - opět se jménem. ... k úspěchu se dopracujete, když všechno bude vyladěný do posledního detailu - to znamená, chce to i správný botky! :-D Tak jaký jiný?! ... k úspěchu se dopracujete, když všechno bude vyladěný do posledního detailu - to znamená, chce to i správný botky! :-D Tak jaký jiný?! Tady se Elia zrovna kouká dolu, jestli mu ty přezuvky náhodou nějakej dobrák neposmrkal ... lepší je jim ujet! Tady se Elia zrovna kouká dolu, jestli mu ty přezuvky náhodou nějakej dobrák neposmrkal ... lepší je jim ujet! Jo, občas nechávejte zip rozepnutej - jednak ať to větrá a taky ať ostatní viděj ... :-D. Jo, občas nechávejte zip rozepnutej - jednak ať to větrá a taky ať ostatní viděj ... :-D. ... no a takhle vypadaj "po šichtě" :-D. ... no a takhle vypadaj "po šichtě" :-D.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies