Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Jak se staví sen

Vytvořeno03.01.2020
S-Works Tarmac SL6 Jak se staví sen u nás v Kolokrámu? To je potřeba jedna krabice S-Works a v ní stroj, který potřebuje trochu péče, než ho dostane do rukou spokojený zákazník :) Jak se staví sen u nás v Kolokrámu?
To je potřeba jedna krabice S-Works a v ní stroj, který potřebuje trochu péče, než ho dostane do rukou spokojený zákazník :)
Kolo k nám dorazí jako v bavlnce. Kolo k nám dorazí jako v bavlnce. Stačí jen rozbalit... Stačí jen rozbalit... Napojit... Napojit... Nadunět... Nadunět... Smontovat do zevrubného stavu a může se začít ladit :) Smontovat do zevrubného stavu a může se začít ladit :) Všechno natahat... Všechno natahat... Nezapomenout na detaily... Nezapomenout na detaily... Správně seřídit... Správně seřídit... Když máte v hlavě představu konečného výsledku, hned se pracuje lépe :) Když máte v hlavě představu konečného výsledku, hned se pracuje lépe :) A zatím co se svět jménem Roval točí... A zatím co se svět jménem Roval točí... upraví se kabeláž a schová pod omotávku ať to nějak vypadá :) upraví se kabeláž a schová pod omotávku ať to nějak vypadá :) Vzhled je jedna věc a pohodlí druhá. S tím už Vám také můžeme pomoci, třeba kompletním nastavením posedu. https://www.specializedkolokram.cz/retul-2019 Vzhled je jedna věc a pohodlí druhá. S tím už Vám také můžeme pomoci, třeba kompletním nastavením posedu.
https://www.specializedkolokram.cz/retul-2019
Teď už jen stačí vyrazit k nám a udělat si radost :) https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-s-works-tarmac-sl6-satin-black-silver-holo-clean-56-2019 Teď už jen stačí vyrazit k nám a udělat si radost :)
https://www.specializedkolokram.cz/kolo-specialized-s-works-tarmac-sl6-satin-black-silver-holo-clean-56-2019

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies