Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPO & PRIM

Vytvořeno03.01.2020
Dva rozdílné časostroje, jeden jako vzduchořez v podání modelu NK1K, který vás bude nutit samotné zrychlovat a být doma o něco dříve ... A ten druhý? Ten bude dohlížet na přesný čas. Těchto časostrojů je tedy na fotkách poněkud více, to kdybyste se nemohli rozhodnout které :-D, je to taková rozsáhlejší sbírka hodinek značky PRIM, ale stojí to za to, co říkáte? Půjčíme si kousek z Waldovy písničky: ... znám plno hezkejch rámů k světu, ale tenhle hraje PRIM! Půjčíme si kousek z Waldovy písničky: ... znám plno hezkejch rámů k světu, ale tenhle hraje PRIM! A všechny choděj! Všechny tikaj! (když je natáhnete) A všechny choděj! Všechny tikaj! (když je natáhnete) Tak rám bychom měli vybraný, teď ještě který "computer" :-D ... Tak rám bychom měli vybraný, teď ještě který "computer" :-D ... Dobrá rada: berte první, co přijdou pod ruku, jinak to s váma sekne jako s tím NK1K! :-D Dobrá rada: berte první, co přijdou pod ruku, jinak to s váma sekne jako s tím NK1K! :-D

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies