Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Bidony RTS x ALISY

Vytvořeno02.01.2020
Nyní je právě ta nejlepší doba, jak si objednat vlastní lahve na nadcházející sezonu dvacetdvacet :) ... nebo "2 x 20" , "20 + 20" ... jestliže jste je zapomněli přibalit pod stromeček, nevadí! ... nebo "2 x 20" , "20 + 20" ... jestliže jste je zapomněli přibalit pod stromeček, nevadí! Udělají radost i později! Udělají radost i později! Bidony, flašky, lahve, butylky nebo jak tomu kdo říkáte - všechno máme. Co nemáme - objednáme - dodáme. Bidony, flašky, lahve, butylky nebo jak tomu kdo říkáte - všechno máme. Co nemáme - objednáme - dodáme. Pokud by se vám nelíbily tyhle(v designu pro RTS), ... Pokud by se vám nelíbily tyhle(v designu pro RTS), ... ... tak co tyhle? (Alisy) ... tak co tyhle? (Alisy) Ale kdyby vám neladily s oblečkem, nevadí. Máme ještě naše, KOLOKRÁMské, potom ještě všelijaké jiné, ... Ale kdyby vám neladily s oblečkem, nevadí. Máme ještě naše, KOLOKRÁMské, potom ještě všelijaké jiné, ... ... nebo, jak už jistě víte, můžete si navrhnout své vlastní provedení - a je jedno, jestli jich bude 20 nebo 20 + 20 :-D! ... nebo, jak už jistě víte, můžete si navrhnout své vlastní provedení - a je jedno, jestli jich bude 20 nebo 20 + 20 :-D!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies