Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Tarmac - "duhovka"

Vytvořeno30.12.2019
Tarmac 100x jinak - tentokrát v lakování po vzoru střevlíka? :-D ( http://a-svet.cz/s/strevlik-medeny/ ) Tarmac 100x jinak - tentokrát v lakování po vzoru střevlíka? :-D ( http://a-svet.cz/s/strevlik-medeny/ ) Je pravda, že takto víc "zapadá" do přírody - tak snad vás nějaký lovec hmyzích rarit nechytí do síťky ... a nepřipíchne špendlíkem do sbírky. Je pravda, že takto víc "zapadá" do přírody - tak snad vás nějaký lovec hmyzích rarit nechytí do síťky ... a nepřipíchne špendlíkem do sbírky. Na takovém stroji ale máte velkou šanci, že včas ujedete! Na takovém stroji ale máte velkou šanci, že včas ujedete! Takže pro pořádek několik rychlých pohledů na vybavení ... Takže pro pořádek několik rychlých pohledů na vybavení ... ... z čeho je stroj poskládaný a zda bude takto vyhovovat vašim nárokům a představám ... ... z čeho je stroj poskládaný a zda bude takto vyhovovat vašim nárokům a představám ... Jaké je ovládání řazení - v tomto případě bez. el. energie! U klik je to jasné, sem musíte posílat jen svou energii - kolik jí dodáte, tolik toho ujedete - záleží jen na tom, jaké jí máte zásoby a jak s ní budete hospodařit :-D. Jaké je ovládání řazení - v tomto případě bez. el. energie! U klik je to jasné, sem musíte posílat jen svou energii - kolik jí dodáte, tolik toho ujedete - záleží jen na tom, jaké jí máte zásoby a jak s ní budete hospodařit :-D. Nebojte, řetěz si s tím poradí - jen je třeba se o něj patřičně starat a občas ho i vyměnit ... Nebojte, řetěz si s tím poradí - jen je třeba se o něj patřičně starat a občas ho i vyměnit ... ... jinak byste si zbytečně brzo orajtovali kazetu a ta už leze do peněz podstatně víc, ... ... jinak byste si zbytečně brzo orajtovali kazetu a ta už leze do peněz podstatně víc, ... Čím dál víc se rozšiřují bezdušovky - zde MAVIC. Čím dál víc se rozšiřují bezdušovky - zde MAVIC. Pokud vám bude/nebude vyhovovat tato varianta kazety, nezapomeňte si pamatovat, z čeho je poskládaná - počty zubů jsou označeny :-D. Pokud vám bude/nebude vyhovovat tato varianta kazety, nezapomeňte si pamatovat, z čeho je poskládaná - počty zubů jsou označeny :-D. Pokud vám bude vyhovovat prodejce, můžete se na něj kdykoliv znovu obrátit - KOLOKRÁM. Pokud vám bude vyhovovat prodejce, můžete se na něj kdykoliv znovu obrátit - KOLOKRÁM. Barevné sladění doplňků by mělo být O.K., ale pokud byste stejně chtěli cokoliv změnit - nemáme s tím problém. Barevné sladění doplňků by mělo být O.K., ale pokud byste stejně chtěli cokoliv změnit - nemáme s tím problém. Stejně tak je tomu i se sedlem - důležiá věc - správně si vybrat! (nezapomeňte, že je u nás možné se nechat změřit a vybrat odpovídající varianty) Stejně tak je tomu i se sedlem - důležiá věc - správně si vybrat! (nezapomeňte, že je u nás možné se nechat změřit a vybrat odpovídající varianty) ... potom už snad nic nebrání tomu, aby se kola roztočila ... ... potom už snad nic nebrání tomu, aby se kola roztočila ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies