Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Rascal Gold

Vytvořeno23.12.2019
Zlatý prasátko? A ještě v různejch Někdo si ještě pořád láme hlavu a čeká na nápad na poslední chvíli, někdo si může říct: ... já nemusím, já už ho vidím! :-D Tentokrát není řeč o zlatém prasátku ze známé reklamy ... Někdo si ještě pořád láme hlavu a čeká na nápad na poslední chvíli, někdo si může říct: ... já nemusím, já už ho vidím! :-D Tentokrát není řeč o zlatém prasátku ze známé reklamy ... ... právě dorazil zlatý "rošťák" Rascal Gold! ... právě dorazil zlatý "rošťák" Rascal Gold! A není sám, vzal s sebou i větší brášky ... A není sám, vzal s sebou i větší brášky ... ... tááákhle se trubky natahují podle potřeby, aby ve výsledku byl rám v požadované velikosti ( o to se ale postará výrobce, vy už to raději nezkoušejte :-D ) ... tááákhle se trubky natahují podle potřeby, aby ve výsledku byl rám v požadované velikosti ( o to se ale postará výrobce, vy už to raději nezkoušejte :-D ) Necháte se tedy omámit leskem zlata??? Necháte se tedy omámit leskem zlata??? Nebo vás píše osloví kvalita zpracování a použitých komponentů ... Nebo vás píše osloví kvalita zpracování a použitých komponentů ... ... velikost je jasně daná, nehrozí, že by se vaše dítko při šlapání kopalo koleny do brady :-D - hlavně si musíte pamatovat, jakého je vzrůstu :-D. ... velikost je jasně daná, nehrozí, že by se vaše dítko při šlapání kopalo koleny do brady :-D - hlavně si musíte pamatovat, jakého je vzrůstu :-D. Může vás také oslovit celkový vzhled, dojem z kola, jak se říká, na první pohled ... Může vás také oslovit celkový vzhled, dojem z kola, jak se říká, na první pohled ... ... nebo jen funkčnost - i ta může být pro leckoho rozhodující. Nakonec ale všechny rozhodující faktory jsou správně, tak by to mělo být. Do poslední chvíle, téměř "těsně před zazvoněním" můžete objednávat - ještě 23. jsme tady pro vás! Tak tedy šťastné a veselé a zlato v rozzářených očích vašich dětí! ... nebo jen funkčnost - i ta může být pro leckoho rozhodující. Nakonec ale všechny rozhodující faktory jsou správně, tak by to mělo být.
Do poslední chvíle, téměř "těsně před zazvoněním" můžete objednávat - ještě 23. jsme tady pro vás! Tak tedy šťastné a veselé a zlato v rozzářených očích vašich dětí!
velikostech? Ano! Speciální edice dětských kol Rascal dorazila právě na konec roku :)!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies