Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Růžovka ve swingovém stylu

Vytvořeno18.12.2019
https://www.kolokram.cz/ramy-silnicni/155112-ramova-sada-specialized-s-works-tarmac-acid-pink-purple-yellow-56-0888818424474.html?search_query=s-works+tarmac&results=14 ... nikomu v domě nevadí, že to piáno neladí, když hraje Jack ... ... nikomu v domě nevadí, že to piáno neladí, když hraje Jack ...
... no jak by taky mohl, když se mu na klávesách usadila ... může si maximálně zanotovat: ... růžovou ti krinolínu koupím, dítě mé ... ... no jak by taky mohl, když se mu na klávesách usadila ... může si maximálně zanotovat: ... růžovou ti krinolínu koupím, dítě mé ...
Nebo: ... až najdu tu pravou ... dám jí kytici květů a navrch přidám S-Workse v růžové! Nebo: ... až najdu tu pravou ... dám jí kytici květů a navrch přidám S-Workse v růžové! Taky by S. Wonder a P. McCartney mohli malinko poupravit hitovku - Ebony and Ivory living in perfect harmony - with pink S-Works ... :-D Ty dva tenkrát ale zajímaly jenom ty klávesy, škoda. Cyklisti by si taky nějaký světový hit zasloužili ... Taky by S. Wonder a P. McCartney mohli malinko poupravit hitovku - Ebony and Ivory living in perfect harmony - with pink S-Works ... :-D Ty dva tenkrát ale zajímaly jenom ty klávesy, škoda. Cyklisti by si taky nějaký světový hit zasloužili ... ... tak na závěr vám ještě můžeme vybrnkat, že snad toho krasavce nečekají ty ... dlou-hé tý-dny čeká-ní ... na pána/paní! ... tak na závěr vám ještě můžeme vybrnkat, že snad toho krasavce nečekají ty ... dlou-hé tý-dny čeká-ní ... na pána/paní!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies