Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

RB1K The One

Vytvořeno18.12.2019
Jedna vele velká:-D rámovka pro veliké kluky nebo holky - velikost XXL ! Zajímavá a neopakovatelná cenovka pro prvního zájemce!!! Jen na tento jediný, nevyzvednutý kus!!! Více info na mailu: jakub.svoboda@kolokram.cz CIPOLLINI CIPOLLINI CIPOLLINI neustrojené CIPOLLINI neustrojené
CIPOLLINI RB1K THE ONE obřích rozměrů :) CIPOLLINI RB1K THE ONE obřích rozměrů :) CIPOLLINI pro velecyklisty/ky a basketbalisty/ky :) CIPOLLINI pro velecyklisty/ky a basketbalisty/ky :) CIPOLLINI pro vás, co se před vstupem do dveří skláníte :) CIPOLLINI pro vás, co se před vstupem do dveří skláníte :) ... právě pro vás byla smotána a upečena spousta karbonových vláken - získáte za jednu jedinečnou cenu materiálu jako na dva bicykly! :) ... právě pro vás byla smotána a upečena spousta karbonových vláken - získáte za jednu jedinečnou cenu materiálu jako na dva bicykly! :) Vidíte, že se jedná o "klasiku", ještě bez kotoučovek. Vidíte, že se jedná o "klasiku", ještě bez kotoučovek. S velkým (nejen:-D) kolem se dají dělat velké věci! :-D S velkým (nejen:-D) kolem se dají dělat velké věci! :-D Tak už dlouho neváhejte, ať už můžeme tu sedlovku správně nastavit - tak akorát pro vás! Tak už dlouho neváhejte, ať už můžeme tu sedlovku správně nastavit - tak akorát pro vás!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies