Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Obývák :)

Vytvořeno17.12.2019
https://www.kolokram.cz/ramy-silnicni/155124-ramova-sada-specialized-s-works-tarmac-gloss-chameleon-cyan-blue-56-0888818424696.html?search_query=Tarmac+ramova+sada&results=5 Už je to zase tady, opět ten předvánoční úklid! Některé věci jsou tak nějak neskladné, kam třeba s tímhle? Už je to zase tady, opět ten předvánoční úklid! Některé věci jsou tak nějak neskladné, kam třeba s tímhle? Když se doma povaluje nějaký Tarmac, tak honem vymyslete kam ho uklidit. Do skříně? Tam zabere zbytečně moc místa ... Když se doma povaluje nějaký Tarmac, tak honem vymyslete kam ho uklidit. Do skříně? Tam zabere zbytečně moc místa ... ... na stůl? Tam bude cukroví, svíčky, ... ... na stůl? Tam bude cukroví, svíčky, ... ... tady ho taky dlouho nechat nemůžeme - co když přijde početnější návštěva, kam je potom všechny usadíme? Nebude nakonec nejlepší, strčit ho pod stromeček? Třeba by tam někomu udělal radost ... ??? https://www.kolokram.cz/ramy-silnicni/155124-ramova-sada-specialized-s-works-tarmac-gloss-chameleon-cyan-blue-56-0888818424696.html?search_query=Tarmac+ramova+sada&results=5 ... tady ho taky dlouho nechat nemůžeme - co když přijde početnější návštěva, kam je potom všechny usadíme? Nebude nakonec nejlepší, strčit ho pod stromeček? Třeba by tam někomu udělal radost ... ???
https://www.kolokram.cz/ramy-silnicni/155124-ramova-sada-specialized-s-works-tarmac-gloss-chameleon-cyan-blue-56-0888818424696.html?search_query=Tarmac+ramova+sada&results=5

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies