Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

CAFÉ DU CYCLISTE

Vytvořeno03.12.2019
Tak už to na tom světě chodí, některé věci k sobě prostě patří, ať se to komu líbí nebo ne. Tak třeba k velbloudovi hrby a ... k cyklistice káva! :-D Proč to tedy "nepřiznat" třeba na svém dresu? Tak už to na tom světě chodí, některé věci k sobě prostě patří, ať se to komu líbí nebo ne. Tak třeba k velbloudovi hrby a ... k cyklistice káva! :-D Proč to tedy "nepřiznat" třeba na svém dresu? Tak už to na tom světě chodí, některé věci k sobě prostě patří, ať se to komu líbí nebo ne. Tak třeba k velbloudovi hrby a ... k cyklistice káva! :-D Proč to tedy "nepřiznat" třeba na svém dresu?
CAFÉ DU CYCLISTE - projekt pánů kavárníků z Nice. Dost specifické, ne zrovna levné, ale na druhou stranu nápadité, hezké ... Pánové mají svůj vlastní koncept kaváren, z nichž jedna je i na Mallorce - přímo v hlavním městě Palma de Mallorca. CAFÉ DU CYCLISTE - projekt pánů kavárníků z Nice. Dost specifické, ne zrovna levné, ale na druhou stranu nápadité, hezké ... Pánové mají svůj vlastní koncept kaváren, z nichž jedna je i na Mallorce - přímo v hlavním městě Palma de Mallorca. Nikdo netvrdí, že se v takovém stylovém ohozu musíte projíždět jenom ve Francii nebo na Mallorce. KOLOKRÁM by vám rád umožnil objíždět naše kavárny(najdou se i velice slušné podniky, kde stojí za to zastavit) v tomto netradičním hávu. Kdo jiný by taky měl prodávat "kávo/cyklo/oblečení" než právě cyklisti? :) Nikdo netvrdí, že se v takovém stylovém ohozu musíte projíždět jenom ve Francii nebo na Mallorce. KOLOKRÁM by vám rád umožnil objíždět naše kavárny(najdou se i velice slušné podniky, kde stojí za to zastavit) v tomto netradičním hávu. Kdo jiný by taky měl prodávat "kávo/cyklo/oblečení" než právě cyklisti? :)
Posuďte sami - je to zase tak trochu něco jiného ... Posuďte sami - je to zase tak trochu něco jiného ...
... netradiční design ... ... netradiční design ...
... kvalitní materiály a zpracování ... ... kvalitní materiály a zpracování ...
Dobře v tom budou vypadat pánové i dámy ... Dobře v tom budou vypadat pánové i dámy ...
... když se třeba i tou kávou pobryndáte, může to vypadat, že to je vlastně záměr, že to tak má být ... :) ... když se třeba i tou kávou pobryndáte, může to vypadat, že to je vlastně záměr, že to tak má být ... :)
I nějaká ta mince bude kam uložit. I nějaká ta mince bude kam uložit.
Porozmýšlejte ... Porozmýšlejte ...
... a dejte nám vědět, svěřte se se svými názory ... ... a dejte nám vědět, svěřte se se svými názory ...
... a přátelé, kamarádi! My vám ty dresy přivezeme! ... a přátelé, kamarádi! My vám ty dresy přivezeme!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies