Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Pozdrav z Mallorcy

Vytvořeno27.11.2019
... stal se ze mě příležitostný kofeinový dealer ... ... stal se ze mě příležitostný kofeinový dealer ... ... stal se ze mě příležitostný kofeinový dealer ... ... a zákazníci jsou, ne že ne :-D. ... a zákazníci jsou, ne že ne :-D. Když to k nám měl Erik, coby "enderák", blízko, tak jsme se nepotkali. Když si v penzi chce dát dobrý kafe, musím se kvůli tomu vláčet až na ostrov ... Když to k nám měl Erik, coby "enderák", blízko, tak jsme se nepotkali. Když si v penzi chce dát dobrý kafe, musím se kvůli tomu vláčet až na ostrov ... Můžu ještě jedno? Si, hombre! Můžu ještě jedno? Si, hombre! Kluci sice málo platěj:-D, ale zase mě za to hezky povoděj krajinou. A já se můžu v závětří kochat a užívat si ... někdy:-D. Kluci sice málo platěj:-D, ale zase mě za to hezky povoděj krajinou. A já se můžu v závětří kochat a užívat si ... někdy:-D.
Tak nevím? Buď chce být inkognito nebo už trénuje na cestu do Betléma - jako Baltazar? Tak nevím? Buď chce být inkognito nebo už trénuje na cestu do Betléma - jako Baltazar?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies