Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Bar a kavárna los Deféctos

Vytvořeno26.11.2019
Protože by se měl člověk stále něčemu novému učit a navíc cyklistika je tvrdý řemeslo (takže by to chtělo něco "relaxačního" :-D?), bylo zapotřebí se rozhlédnout kolem sebe a najít si nějakej přivýdělek a potrénovat na ten cyklistickej důchod - jeden nikdy neví, co se mu bude kdy v životě hodit :)... jednou jsi dole, jednou nahoře! (Život je jen náhoda /Ježek, Voskovec & Werich) Vzali jsme proto se Štybym po večerech brigádu v Toni Baru u přítele Artura Alvaréze. Doufám, že bude spokojen nejen on a štamgasti, ale taky všichni, co sem za námi dorazí! Ale musíte rychle, nevíme, jak dlouho vydržíme ...:-D! Kdo umí točit nohama, měl by umět natočit i pivo! Není to náhodou nějaký zapomenutý český přísloví??? Kdo umí točit nohama, měl by umět natočit i pivo! Není to náhodou nějaký zapomenutý český přísloví??? Kdyby ti hosti věděli ...! Že ho umí ne jenom natočit ... :-D. Kdyby ti hosti věděli ...! Že ho umí ne jenom natočit ... :-D. Vy to ještě nevíte, ale ten vzadu, to je vzdálený potomek známého loutkoherce Matěje Kopeckého. Loutky po ruce sice nebyly, tak předvádí alespoň kousky s panákama : Vy to ještě nevíte, ale ten vzadu, to je vzdálený potomek známého loutkoherce Matěje Kopeckého. Loutky po ruce sice nebyly, tak předvádí alespoň kousky s panákama :
... barmanem snadno a rychle. ... barmanem snadno a rychle.
!El alcohol en pequenas dosis no dana en ninguna cantidad! - byla makačka se to naučit (alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství!) Vy neznáte tu hlášku z Limonádového Joe??? :-D !El alcohol en pequenas dosis no dana en ninguna cantidad! - byla makačka se to naučit (alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství!) Vy neznáte tu hlášku z Limonádového Joe??? :-D ... takže! Další kolo, panstvo! ... takže! Další kolo, panstvo!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies