Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Začíná boj s temnem...

Vytvořeno14.11.2019
Každoroční období časného soumraku. Období, kdy je cestování za světla téměř výjimečnou záležitostí. Období, kdy se určitě neobejdete bez lampy, svítidla či svítilny je tady! Jak se říká: „Nikde není větší tma než tam, kde pohaslo světlo.“ nebo dle Konfucia: „Lepší je zapálit alespoň malou svíčku než proklínat tmu.“... Jak se říká: „Nikde není větší tma než tam, kde pohaslo světlo.“ nebo dle Konfucia: „Lepší je zapálit alespoň malou svíčku než proklínat tmu.“... a tak jsme si řekli, proč zapalovat malou svíčku, když máme pořádný světla! a tak jsme si řekli, proč zapalovat malou svíčku, když máme pořádný světla! a nejenom vepředu... a nejenom vepředu... vždy je dobré mít nějakou rezervu...co kdyby najednou došla šťáva?! vždy je dobré mít nějakou rezervu...co kdyby najednou došla šťáva?! Můžete svého miláčka (čti kolo) třeba využít i jako kompaktní vánoční stromeček! Fantazii se meze nekladou :) Můžete svého miláčka (čti kolo) třeba využít i jako kompaktní vánoční stromeček! Fantazii se meze nekladou :) A u nás máte rozhodně z čeho vybírat! Od malých a kompaktních světel až po ty robustní a opravdu výkonné  https://www.kolokram.cz/133-svetla-a-blikacky A u nás máte rozhodně z čeho vybírat! Od malých a kompaktních světel až po ty robustní a opravdu výkonné
https://www.kolokram.cz/133-svetla-a-blikacky
Vykouzlit z noci den?!... maličkost :). Ať už vyberete např. Lezyne, Maxbike, Specialized, Gaciron, Ravement, Blackburn nebo jiné, tak můžete být bez obav! Vždyť zde nejvýkonnější lampa má výkon šílených 3000lm! https://www.kolokram.cz/svetla-a-blikacky/67864-svetlo-maxbike-jy-8010-3000-lm.html?search_query=maxbike+3000&results=1 Vykouzlit z noci den?!... maličkost :). Ať už vyberete např. Lezyne, Maxbike, Specialized, Gaciron, Ravement, Blackburn nebo jiné, tak můžete být bez obav! Vždyť zde nejvýkonnější lampa má výkon šílených 3000lm!
https://www.kolokram.cz/svetla-a-blikacky/67864-svetlo-maxbike-jy-8010-3000-lm.html?search_query=maxbike+3000&results=1
A s tím už "něco málo" určitě uvidíte... A s tím už "něco málo" určitě uvidíte... A drží i v těžkém terénu! Vyzkoušeno, otestováno, za kvalitu Vám ručí KOLOKRÁM! A drží i v těžkém terénu! Vyzkoušeno, otestováno, za kvalitu Vám ručí KOLOKRÁM! A tady je máme všechny na jedný hromadě... Ale jak by řekl Horst Fuchs: "To ještě není všechno!". Máme toho totiž mnohem, mnohem víc! Jak na prodejně, tak i e-shopu  A do 17. 11. to můžeš mít i s dopravou zadarmo  https://www.kolokram.cz/133-svetla-a-blikacky A tady je máme všechny na jedný hromadě... Ale jak by řekl Horst Fuchs: "To ještě není všechno!". Máme toho totiž mnohem, mnohem víc! Jak na prodejně, tak i e-shopu A do 17. 11. to můžeš mít i s dopravou zadarmo
https://www.kolokram.cz/133-svetla-a-blikacky

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies