Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Tretry Giro Empire SLX

Vytvořeno13.11.2019
Zde jedny šněrovačky od Gira - kdo by se chtěl na zimu vybarvit jako hranostaj, má možnost :-D. Zde jedny šněrovačky od Gira - kdo by se chtěl na zimu vybarvit jako hranostaj, má možnost :-D. Zde jedny šněrovačky od Gira - kdo by se chtěl na zimu vybarvit jako hranostaj, má možnost :-D. ... zbývají už jenom odpovídající "podkůvky" a můžeme na to ... ... zbývají už jenom odpovídající "podkůvky" a můžeme na to ...
Takový pěkný retro - jenom dříve obvyklou černou nahradila tentokrát bílá. Takový pěkný retro - jenom dříve obvyklou černou nahradila tentokrát bílá.
Trochu se za ty roky změnily i použité materiály ... Trochu se za ty roky změnily i použité materiály ...
Ta bílá je dobrá taky na to, že to člověka přinutí víc se věnovat i ošetřování (pravidelnému) botek, určitě si to zaslouží! Ta bílá je dobrá taky na to, že to člověka přinutí víc se věnovat i ošetřování (pravidelnému) botek, určitě si to zaslouží!
Když si při obouvání nespletete pravou a levou, určitě budete spokojeni a vaše nožky taky :-D! Když si při obouvání nespletete pravou a levou, určitě budete spokojeni a vaše nožky taky :-D!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies