Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-Works Epic - Sram AXS

Vytvořeno12.11.2019
S tím podzimem u většiny přijde ke slovu spíš víc toho terénu, než silnice ... tam přijde vhod, když to "sem tam" trochu zapruží :-D ... S tím podzimem u většiny přijde ke slovu spíš víc toho terénu, než silnice ... tam přijde vhod, když to "sem tam" trochu zapruží :-D ... S tím podzimem u většiny přijde ke slovu spíš víc toho terénu, než silnice ... tam přijde vhod, když to "sem tam" trochu zapruží :-D ...
Co takhle popadnout tuhle trubku do teplejch a vyrazit? Co takhle popadnout tuhle trubku do teplejch a vyrazit?
Velkej mozek (Brain) měl i velkej šéf :-D, kotoučovky má i vaše silnička (možná?), tak není třeba žádný velký zvykání ... Velkej mozek (Brain) měl i velkej šéf :-D, kotoučovky má i vaše silnička (možná?), tak není třeba žádný velký zvykání ...
Guma tak akorát "do všeho" ... Guma tak akorát "do všeho" ...
... a na čem se teda jako má vyjet? S-Works Epic! Tak, jak tady stojí - buď si přineste pedály nebo zavolejte jaký tam máme hodit a ... jede se! Že jste zvyklí na lehký váhy? Tak nemějte strach - ve velikosti "L" kompletní bicykl má rovných 10,2 kg! To je hodně slušný! ... a na čem se teda jako má vyjet? S-Works Epic! Tak, jak tady stojí - buď si přineste pedály nebo zavolejte jaký tam máme hodit a ... jede se! Že jste zvyklí na lehký váhy? Tak nemějte strach - ve velikosti "L" kompletní bicykl má rovných 10,2 kg! To je hodně slušný! Koukali jste někdy do orloje? Není třeba - tam totiž snad ani tolik koleček není! :-D Máte tedy na výběr nespočet variant - s pomocí řazení SRAM AXS můžete dle libosti všechny využívat. Koukali jste někdy do orloje? Není třeba - tam totiž snad ani tolik koleček není! :-D Máte tedy na výběr nespočet variant - s pomocí řazení SRAM AXS můžete dle libosti všechny využívat. Jedna placka - o jednu starost míň! Jedna placka - o jednu starost míň! Vzadu to všechno obstarává takovel malej, ale šikovnej, bezdrátovej "transformer" :-D. Vzadu to všechno obstarává takovel malej, ale šikovnej, bezdrátovej "transformer" :-D. Na těch dnešních kolech se objevují stále nějaké nové vychytávky - člověk si někdy až říká, jak jsme dřív na tom, co bylo, vůbec mohli jezdit??? Na těch dnešních kolech se objevují stále nějaké nové vychytávky - člověk si někdy až říká, jak jsme dřív na tom, co bylo, vůbec mohli jezdit??? Umýt tuhle kazetu, to bude brnkačka! Umýt tuhle kazetu, to bude brnkačka! Váženo i s tou brašnou! :) Váženo i s tou brašnou! :) Čím míň a menších hejblat na ovládání čehokoliv - tím líp! Čím míň a menších hejblat na ovládání čehokoliv - tím líp! Čím víc osvědčených komponentů a stavebních prvků - taky lepší! :) Čím víc osvědčených komponentů a stavebních prvků - taky lepší! :) Na tomhle stroji moc nedostatků nenajdete! Snad jen, že vám neříká pane. Zatím! :) Na tomhle stroji moc nedostatků nenajdete! Snad jen, že vám neříká pane. Zatím! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies