Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Tarmac Disc Comp

Vytvořeno09.11.2019
Tarmac Disc Comp na Ultegře 2019 - nyní za zvýhodněnou cenu co čeká na svého páníčka :) ...!!! https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/155198-silnicni-kolo-specialized-tarmac-disc-comp-white-silver-rocket-red-black-2019-56-akce-0888818424030.html?search_query=Specialized+Tarmac+Disc+Comp+&results=3 No a tady ho máte, čekatele! No a tady ho máte, čekatele! A hned vykládá karty na stůl! Vyzbrojen Ultegrou. A hned vykládá karty na stůl! Vyzbrojen Ultegrou. Správně! Dejte si, jak říká nápis, café ... vdechujte jeho aroma, usrkávejte a přemýšlejte ... Správně! Dejte si, jak říká nápis, café ... vdechujte jeho aroma, usrkávejte a přemýšlejte ... Vemte šálek do ruky (rozum do hrsti:-D) a klidně si ho běžte prohlédnout zblízka ... https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/155198-silnicni-kolo-specialized-tarmac-disc-comp-white-silver-rocket-red-black-2019-56-akce-0888818424030.html?search_query=Specialized+Tarmac+Disc+Comp+&results=3 Vemte šálek do ruky (rozum do hrsti:-D) a klidně si ho běžte prohlédnout zblízka ...
https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/155198-silnicni-kolo-specialized-tarmac-disc-comp-white-silver-rocket-red-black-2019-56-akce-0888818424030.html?search_query=Specialized+Tarmac+Disc+Comp+&results=3
Víme - sice je už od pohledu lehký jako pírko, ale volba? To je vždycky těžší. Ale jak jsme řekli - máte čas, podumejte. Víme - sice je už od pohledu lehký jako pírko, ale volba? To je vždycky těžší. Ale jak jsme řekli - máte čas, podumejte. Jestli vám to pomůže - tenhle "panáček":-D sedlá stejnou značku! Jestli vám to pomůže - tenhle "panáček":-D sedlá stejnou značku! Značku SPECIALIZED. Značku SPECIALIZED. Žádná kombinace komponentů - Ultegra, kam se podíváš... Žádná kombinace komponentů - Ultegra, kam se podíváš... ... klidně si to zkontrolujte. A nebojte - dobrá volba! ... klidně si to zkontrolujte. A nebojte - dobrá volba! Nemusíte šmírovat zpoza regálu, každý zákazník je u nás vítaný - i když se přijde jenom rozmýšlet! Nemusíte šmírovat zpoza regálu, každý zákazník je u nás vítaný - i když se přijde jenom rozmýšlet! A jestliže se rozhodnete - připravíme, polepíme, ... :-D naší lebečkou na památku. A jestliže se rozhodnete - připravíme, polepíme, ... :-D naší lebečkou na památku. ... no to je snad nad Slunce jasný! Jak je už jednou "disc", tak co jinýho tady můžete čekat??? :-D Tak už jen na závěr připomínáme: cena z v ý h o d n ě n á ! ... no to je snad nad Slunce jasný! Jak je už jednou "disc", tak co jinýho tady můžete čekat??? :-D Tak už jen na závěr připomínáme: cena z v ý h o d n ě n á !

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies