Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Park Tool stěna před krámem

Vytvořeno04.11.2019
A přece se točí! A pořád tady visí (to naše nářadí pro vás:-D)! A protože závady mohou být opravdu všeho druhu, něco málo jsme ještě přidali. A přece se točí! A pořád tady visí (to naše nářadí pro vás:-D)! A protože závady mohou být opravdu všeho druhu, něco málo jsme ještě přidali. A přece se točí! A pořád tady visí (to naše nářadí pro vás:-D)! A protože závady mohou být opravdu všeho druhu, něco málo jsme ještě přidali. Jak jsme před časem slíbili: "nabízený sortiment nářadí budeme průběžně rozšiřovat :-D" ... Tak držíme slovo! Ono totiž někdy je taky třeba něco roznýtovat, vylisovat, nalisovat (nabouchat:-D), ... potom po sobě uklidit, ... nebo někdy máte chuť do všeho "kopnout" - tak aby bylo čím :-D. Jak jsme před časem slíbili: "nabízený sortiment nářadí budeme průběžně rozšiřovat :-D" ... Tak držíme slovo!
Ono totiž někdy je taky třeba něco roznýtovat, vylisovat, nalisovat (nabouchat:-D), ... potom po sobě uklidit, ... nebo někdy máte chuť do všeho "kopnout" - tak aby bylo čím :-D.
Hlavně abyste zase mohli na svém stroji pokračovat a aby nám tady nezůstal viset na háku - a když, tak jedině se vzkazem, co si přejete poladit. Ovšem sběrači šrotu ještě nechápou, že ne každý rám je ještě vhodný pro odvoz do sběrny. Výkupní ceny karbonu - nic moc :-D. Takže ... Hlavně abyste zase mohli na svém stroji pokračovat a aby nám tady nezůstal viset na háku - a když, tak jedině se vzkazem, co si přejete poladit. Ovšem sběrači šrotu ještě nechápou, že ne každý rám je ještě vhodný pro odvoz do sběrny. Výkupní ceny karbonu - nic moc :-D. Takže ... Jsme na vás připraveni! Jsme na vás připraveni! ... a hlavně na ty vaše bicykly! ... a hlavně na ty vaše bicykly!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies