Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPO MCM Red Shiny disc

Vytvořeno04.11.2019
Správně to tady píšou: Made in Italy. My doplňujeme: Zkompletováno v KaŠe/KOLOKRÁM Správně to tady píšou: Made in Italy. My doplňujeme: Zkompletováno v KaŠe/KOLOKRÁM Správně to tady píšou: Made in Italy. My doplňujeme: Zkompletováno v KaŠe/KOLOKRÁM A co? Přece CIPOLLINI MCM! Rudá barva předurčuje stroj k rychlosti ... A co? Přece CIPOLLINI MCM! Rudá barva předurčuje stroj k rychlosti ... Přesně takhle si to zákazník přál. Rám - "Ital", kola - DT-Swiss v karbonovém provedení. Rozkaz zněl jasně! :) no a Pirellky? Ty jsme samozřejmě sami doporučili! Přesně takhle si to zákazník přál. Rám - "Ital", kola - DT-Swiss v karbonovém provedení. Rozkaz zněl jasně! :) no a Pirellky? Ty jsme samozřejmě sami doporučili! Další komponenty? Zde jsme po zralé úvaze zvolili kompromis. Kompromis založený na: finančních možnostech, použitelnosti v provozu, odolnosti, vzhledu, zkušenostech, ... Další komponenty? Zde jsme po zralé úvaze zvolili kompromis. Kompromis založený na: finančních možnostech, použitelnosti v provozu, odolnosti, vzhledu, zkušenostech, ... Zátky od šampáňa došly, tak alespoň takhle ... :-D. Zátky od šampáňa došly, tak alespoň takhle ... :-D. ... to abyste věděli, jak bylo nakládáno s použitým "stavebním materiálem" ... ... to abyste věděli, jak bylo nakládáno s použitým "stavebním materiálem" ... Zde nehrozí úraz elektrickým proudem! :-D Lanka + bowdeny = mechanika. Zde nehrozí úraz elektrickým proudem! :-D Lanka + bowdeny = mechanika. ... padá, padá listopad. Pozdravuj milů na stokrát, pozdravuj milů ... že se jen tak nevrátím! Toho krasavce se jen tak nenabažím ...:-D ... padá, padá listopad. Pozdravuj milů na stokrát, pozdravuj milů ... že se jen tak nevrátím! Toho krasavce se jen tak nenabažím ...:-D Vidíte? Je to fakt od nás! Nás to totiž baví:-D! Vidíte? Je to fakt od nás! Nás to totiž baví:-D!
Když pracujete s hezkými věcmi, tak ne že by to šlo zrovna samo :-D, ale hned je ta práce příjemnější ... Když pracujete s hezkými věcmi, tak ne že by to šlo zrovna samo :-D, ale hned je ta práce příjemnější ...
Co tedy říkáte na výsledek? Snad to stojí za to. Horkokrevný Ital šmrncnutý Japoncem bude asi pěkně divoký, ale přitom, na osvědčených Pirellkách, poslušný jako beránek :-D. Takže co ještě? Už jenom zavolat novopečenému majiteli, že tady už na něj ten plnokrevník nedočkavě čeká! — s uživateli MCipollini a Pirelli. Co tedy říkáte na výsledek? Snad to stojí za to. Horkokrevný Ital šmrncnutý Japoncem bude asi pěkně divoký, ale přitom, na osvědčených Pirellkách, poslušný jako beránek :-D. Takže co ještě? Už jenom zavolat novopečenému majiteli, že tady už na něj ten plnokrevník nedočkavě čeká! — s uživateli MCipollini a Pirelli.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies