Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Závěr Phynova Six Day London

Vytvořeno30.10.2019
A je to tady, poslední den šestidenních závodů v Londýně. Zvláštní. Den, na který jsme se zpočátku my všichni závodníci těšili je tu a my bychom teď vlastně už ale nejraději pokračovali dál... Tolik se nám celý ten velkolepý cirkus dostal pod kůži! Najednou se člověku v hlavě mísí pocity uvolnění a zároveň i smutku, že teď bude něco chybět - ten adrenalin a nabíjející atmosféra s vámi udělají neskutečné věci. Je mi tedy spíš líto, že je konec. Protože už nepůjdu ke Kristoffovi (Kristoff Leroy) na masáž a že tenhle belgický masér reprezentace je ještě něco víc ... Bude mi chybět i to, že mi zase nepřinese na dráhu vyprané oblečení, nepřipraví čaj a nedoplní gumové medvídky, které jsem mlsal místo gelů každý večer :-D, to jsou maličkosti, díky nimž člověk dokáže "velké věci". Ale teď k tomu závodění. Posledních šedesát minut madisonu na dráze bylo neskutečných. Elia sváděl bitvu s Cavem a my ostatní jsme jim jen těžko sekundovali v jejich neskutečném tempu. Opravdu úžasné závody s těmi nejlepšími z nejlepších! Díky tomu jsem zažil něco neopakovatelného, něco, co jsem si "protrpěl" tím nejkrásnějším možným způsobem a budu na to ještě dlouho vzpomínat. Téhle poslední bitvě předcházela ale ještě spousta věcí, které bylo třeba stihnout, takže ani nebyl čas na nějakou tu předstartovní nervozitu. Třeba podepsat dresy pro sponzory a pořadatele, ale také nechat si podepsat dres na památku pro známé. Nechat si udělat nějakou tu uměleckou fotografii autentickým fotoaparátem od Allana Stone, podívat se jak to vypadá z místa rozhodčích, jak vypadá nejlepší místo na sledování závodu. Na druhou stranu k divákům jsme mezitím vyslali Petra (náš opatrovatel Petr Čermák), aby nám kromě neustálého pomáhání zjistil, jak to vypadá z druhé strany. A tak teď víme, že kromě všudypřítomného alkoholu měli diváci možnost i vlastního sportovního zážitku - vybití přebytečné energie na válcích a vyjet si nějaké ceny nebo si koupit unikátní suvenýr, třeba s podpisem některé z přítomných hvězd nebo hvězdiček :-D. Poslední a opravdu nejtěžší den plný nejen závodních, ale i dalších nezbytných povinností jsme spolu s Luďkem (Lichnovským) s "velkou" :-D trochou snahy zvládli, jak nejlépe jsme dovedli, a tak se vracíme domů nejen s taškami a hlavami plnými suvenýrů a zážitků, ale taky se skalpem jednoho z nejrychlejších mužů planety, Caleba Ewana a na to můžeme být určitě hrdí. A taky že jsme! :-D Londýnské šestidenní tímto končí, ale snad se zase brzy uvidíme s přáteli závodníky na startu dalších takových akcí. I když jsem ještě plný emocí, musím jít spát, protože za tři hodinky letím domů. Tak si zatím alespoň prohlédněte nějaké ty fotky ze zákulisí té naší velké show. Denis R. Kluci mi tady nadělali hromádky, tak jdeme na to, jde se prát. Kluci mi tady nadělali hromádky, tak jdeme na to, jde se prát.
Nechat se zvěčnit takovým přístrojem, to už je pocta sama o sobě! Toho si člověk musí vážit! Nechat se zvěčnit takovým přístrojem, to už je pocta sama o sobě! Toho si člověk musí vážit!
Tak pá ... :) Tak pá ... :)
Tak házej! Tak házej!
S takovou smečkou v zádech, to tepy teprve letěj nahoru! S takovou smečkou v zádech, to tepy teprve letěj nahoru!
Novodobé "soubojové pistole" a další nezbytné pomůcky. Novodobé "soubojové pistole" a další nezbytné pomůcky.
Koho ještě ulovíme? Koho ještě ulovíme?
Chcete, aby vám trochu slehlo po těch hranolkách, burgerech, pivech, ... není problém! Chcete, aby vám trochu slehlo po těch hranolkách, burgerech, pivech, ... není problém!
Chvilka povinností - příjemných :-D. Chvilka povinností - příjemných :-D.
... vez se za ním spíš trochu k vnitřku a pak to napal nahoru a spusť se na něj jak utrženej vagón, to by v tom byl čert, abys toho Caleba neurval! Chvilka taktické přípravy ... vez se za ním spíš trochu k vnitřku a pak to napal nahoru a spusť se na něj jak utrženej vagón, to by v tom byl čert, abys toho Caleba neurval! Chvilka taktické přípravy Kdyby si někdo myslel, že na pivo se chodí hlavně u nás, tak tady se taky něco vytočí!:-D .Je to jeden velkej, šestidenní mejdan ... Kdyby si někdo myslel, že na pivo se chodí hlavně u nás, tak tady se taky něco vytočí!:-D
.Je to jeden velkej, šestidenní mejdan ...
Je to jeden velkej, šestidenní mejdan ... Je to jeden velkej, šestidenní mejdan ...
Musíte vidět i kluky "ze zázemí" :), toho našeho samozřejmě! Musíte vidět i kluky "ze zázemí" :), toho našeho samozřejmě!
Pochytat co nejvíc kámošů, ať máme nějakou památku. Pochytat co nejvíc kámošů, ať máme nějakou památku.
... a nakonec jsme ho přece udělali, to se nezapomíná! ... a nakonec jsme ho přece udělali, to se nezapomíná!
Ty vo..., ale bylo to fakt dost dobrý! Ty vo..., ale bylo to fakt dost dobrý!
Možná jste taky díky kamerám stihli něco na Eurosportu ... Možná jste taky díky kamerám stihli něco na Eurosportu ...
Občerstvení, suvenýry, ... všeho je habaděj. Občerstvení, suvenýry, ... všeho je habaděj.
Poslední chvilky relaxu - čas na to, přehrát si zpátky ten šestidenní film - nezdálo se nám to jenom??? Poslední chvilky relaxu - čas na to, přehrát si zpátky ten šestidenní film - nezdálo se nám to jenom???
No jo, je konec ... budeme balit. No jo, je konec ... budeme balit.
Balíme, odlepujeme ... je tady konec :-(. Balíme, odlepujeme ... je tady konec :-(.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies