Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Phynova Six Day London den 2/6

Vytvořeno29.10.2019
Než jsme se nadáli, tak nás nasál vír dalšího závodního dne. Po probuzení snídaně, masáž, rozjetí, oběd a najednou jsme stáli... no dobře, na šestidenních se na startu nestojí :-D, aby se nezdržovalo a kromě pár výjimek se vždy začíná letmým startem. A tak, než jsme se rozkoukali, najednou jsme opět kroužili na dráze v zápalu boje. I když, možná chvilkami šlo spíš o přežití :-D, je to masakr. Máme za sebou to teprve druhý den a nohy už začínají pociťovat únavu a především, přichází bolest ... Ale co, lepší už to nebude, a tak se soustředíme na to, co umíme - jezdit na kole a sem tam se hodit za ruku, od toho jsme tady. Po včerejší bodovačce jsem byl dnes na řadě, abych jel derny, což je dost palčivá disciplína a když říkám palčivá, myslím tím, že při ní pálí nohy a to dost :-D! Každopádně, sotva jsem slezl z dráhy, tak jsem měl hned přehozená kola opět na ty s převodem na dvojice a startovaly se poslední dvojice. Byl to fofr, jako asi všechno tady, ale myslím, že už tomu začínáme přicházet na chuť. Cestou do sprchy se mi ještě připletl do cesty Matt Stephens a tak jsem s ním hodil ještě rychlý selfíčko :). Jsem moc rád, že je plno pozitivních ohlasů na tyhle reportáže s akce, fakt nám to hodně dodává elán do dalších klání, a tak se těšte i zítra na další dávku informací. Dobrou noc a držte palce, ať nás ty nohy do dalších dnů pálí co nejmíň! písmák Denis R. Nazdar lidi! Nazdar lidi! ... hlavně udržet poker face ... ... hlavně udržet poker face ... Vážení diváci, máme tady pár číslo 17! Vážení diváci, máme tady pár číslo 17! Někdy by se ta flaška hodila i "na prknech". Nesmysl! Tam není kdy ... :) Někdy by se ta flaška hodila i "na prknech". Nesmysl! Tam není kdy ... :)
Ááá leť!!! Ááá leť!!!
Takhle se roztáčí pila! Takhle se roztáčí pila! Takhle se jedou bomby! Takhle se jedou bomby!
A takhle už to bolí! A takhle už to bolí! Ale smát se jsme ještě nezapomněli! Ale smát se jsme ještě nezapomněli!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies