Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago C64 disc

Vytvořeno24.10.2019
Nedá se nic dělat, je tady podzim, blíží se listopad. Listí už padá a sem tam mezi něj spadne ... Nedá se nic dělat, je tady podzim, blíží se listopad. Listí už padá a sem tam mezi něj spadne ... Nedá se nic dělat, je tady podzim, blíží se listopad. Listí už padá a sem tam mezi něj spadne ... ... i kus nějaký tý suchý větve nebo neustrojenýho karbonu ... ... i kus nějaký tý suchý větve nebo neustrojenýho karbonu ...
... jako třeba tady - karbon od Colnaga - COLNAGO C64 ve verzi pro kotoučovky. Objevily se na něm stylově i nějaké ty podzimní barvy ... :-D. ... jako třeba tady - karbon od Colnaga - COLNAGO C64 ve verzi pro kotoučovky. Objevily se na něm stylově i nějaké ty podzimní barvy ... :-D.
Snad jenom ta bílá symbolicky neznačí brzký sníh?! Snad jenom ta bílá symbolicky neznačí brzký sníh?!
Sedlovka si zatím měkce hoví v napadaném listí, ale brzy už se začne strojit - sedel máme na výběr habaděj. Sedlovka si zatím měkce hoví v napadaném listí, ale brzy už se začne strojit - sedel máme na výběr habaděj.
Bude se taky řezat trubka vidlice ... Bude se taky řezat trubka vidlice ...
... kapky rosy nahradí krůpěje potu zpěněného mechanika ... :) ... kapky rosy nahradí krůpěje potu zpěněného mechanika ... :)
... bude toho mít ještě hodně - ložiska, kliky, převodníky, ... ... bude toho mít ještě hodně - ložiska, kliky, převodníky, ...
... řiditka, kabely/lanka, hadičky, brzdy, kola, ... ... řiditka, kabely/lanka, hadičky, brzdy, kola, ...
A všechno opatrně, s citem, aby se zbytečně neupatlal nebo, nedej Bože(!), neodřel lak ... A všechno opatrně, s citem, aby se zbytečně neupatlal nebo, nedej Bože(!), neodřel lak ...
... aby už brzy celá tahle nádhera stála na kolech a abychom vám ji mohli představit jako kompletní stroj! ... aby už brzy celá tahle nádhera stála na kolech a abychom vám ji mohli představit jako kompletní stroj!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies