Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Lightweight

Vytvořeno21.10.2019
https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/185422-silnicni-kolo-lightweight-urgestalt-dura-ace-r9100-meilenstein-vel-l.html?search_query=urgestalt&results=6 Přijeli muži v černém? Nebo na černém? :-D Přijeli muži v černém? Nebo na černém? :-D
Oba stroje jsou stvořeny pro rychlost ... Oba stroje jsou stvořeny pro rychlost ...
... v jednom dupe stádo koní (mustangů), na druhém musí dupat jen jeden - do pedálů :-D. ... v jednom dupe stádo koní (mustangů), na druhém musí dupat jen jeden - do pedálů :-D.
Tak který si vybrat? Nejlíp asi oba ... :-D. https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/185422-silnicni-kolo-lightweight-urgestalt-dura-ace-r9100-meilenstein-vel-l.html?search_query=urgestalt&results=6 Tak který si vybrat? Nejlíp asi oba ... :-D.
https://www.kolokram.cz/silnicni-kola/185422-silnicni-kolo-lightweight-urgestalt-dura-ace-r9100-meilenstein-vel-l.html?search_query=urgestalt&results=6

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies