Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini MCM 2020

Vytvořeno21.10.2019
Jaké je dnešní menu? Jaké je dnešní menu? Jaké je dnešní menu? Nebo vám stačí jen "hotovky"? Nebo vám stačí jen "hotovky"? Což takhle dát si špenát? :-D Pokud ne, tak by tady ješte byla "bicicletta carbonara" :-D! Což takhle dát si špenát? :-D Pokud ne, tak by tady ješte byla "bicicletta carbonara" :-D! CIPOLLINI MCM ... CIPOLLINI MCM ... ... snad už jen šroubky a kabely nejsou z karbonu ... ... snad už jen šroubky a kabely nejsou z karbonu ...
... a řetěz. Ale pokud se o něj zrovna moc starat nebudete a o to víc budete jezdit - zakrátko dokonale splyne (barevně) s okolním materiálem :-D. ... a řetěz. Ale pokud se o něj zrovna moc starat nebudete a o to víc budete jezdit - zakrátko dokonale splyne (barevně) s okolním materiálem :-D.
Pevná osa, na nábě kotouč brzdy ... dnešní standard. Jak dlouho bude trvat a objeví se vnitřně chlazené kotouče, jako u výkonných auťáků? Pevná osa, na nábě kotouč brzdy ... dnešní standard. Jak dlouho bude trvat a objeví se vnitřně chlazené kotouče, jako u výkonných auťáků?
Tak jste si vybrali - a už je to tady a je prostřeno, na pažitu... Tak jste si vybrali - a už je to tady a je prostřeno, na pažitu...
Nezbývá, než popřát dobrou chuť! Nezbývá, než popřát dobrou chuť!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies