Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Diverge Sport Carbon

Vytvořeno17.10.2019
Tak už jsme měli možnost podívat se na Diverge X1 a teď ještě taky na Diverge Sport Carbon! Tak už jsme měli možnost podívat se na Diverge X1 a teď ještě taky na Diverge Sport Carbon! Tak už jsme měli možnost podívat se na Diverge X1 a teď ještě taky na Diverge Sport Carbon! Už na první pohled (a podle názvu) se jedná o trochu "živější" nářadí na cesty/necesty. Už na první pohled (a podle názvu) se jedná o trochu "živější" nářadí na cesty/necesty. Co si můžete dovolit navíc? Třeba trochu víc kaskadérských kousků, můžete frčet rychleji, ... bicykl vám půjde trochu víc naproti ... Co si můžete dovolit navíc? Třeba trochu víc kaskadérských kousků, můžete frčet rychleji, ... bicykl vám půjde trochu víc naproti ... Systém od Shimana zde obhospodařuje o něco víc převodů ... Systém od Shimana zde obhospodařuje o něco víc převodů ... Karbon zaručuje pevnost, lehkost, absorbci vibrací, ... Karbon zaručuje pevnost, lehkost, absorbci vibrací, ... Dá se tady přečíst i cosi o sportu :-D - tak směle do toho! Klidně ale můžete i "na pohodu". Dá se tady přečíst i cosi o sportu :-D - tak směle do toho! Klidně ale můžete i "na pohodu". Jako vždy - váš stálý partner, rádce, opečovávatel, dodavatel, prodejce, ... KOLOKRÁM! Doporučuje deset z devíti kolokrámníků! Jako vždy - váš stálý partner, rádce, opečovávatel, dodavatel, prodejce, ... KOLOKRÁM! Doporučuje deset z devíti kolokrámníků! Pánové u Specialized se snaží svou nabídku stále rozšiřovat, aby si vybral opravdu každý. Pánové u Specialized se snaží svou nabídku stále rozšiřovat, aby si vybral opravdu každý. Co lze, to je maximálně uzpůsobeno vaší tělesné konstrukci - viz. třeba sedlo. Co lze, to je maximálně uzpůsobeno vaší tělesné konstrukci - viz. třeba sedlo. Kvalitní, osvědčená kola, obutí jistě nebude zaostávat ... Kvalitní, osvědčená kola, obutí jistě nebude zaostávat ... ... je tady ještě někdo, kdo by pochyboval o funkčnosti a účinnosti kotoučovek??? ... je tady ještě někdo, kdo by pochyboval o funkčnosti a účinnosti kotoučovek??? Celá konstrukce je zaměřena na to, aby váš stroj letěl co nejlehčeji vpřed a zároveň aby se vám dostávalo nejvyšší možné míry pohodlí. Tak to má být!:-D Šťastnou cestu! Celá konstrukce je zaměřena na to, aby váš stroj letěl co nejlehčeji vpřed a zároveň aby se vám dostávalo nejvyšší možné míry pohodlí. Tak to má být!:-D Šťastnou cestu!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies