Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Lightweight "Kuba"

Vytvořeno16.10.2019
Prodal jsem kolo (Cipa) a zbyly mi kola :-D! Nadešel tedy čas nabídnout ještě ta zbylá kola. Vyvolávací cena je 68.000,- Kč včetně DPH, s dokladem o koupi pro případného zájemce, včetně záruky. Prostě standard Kolokrámu :-D! Po vzoru Horsta Fuchse vás ale musím upozornit, že to zdaleka není celá nabídka! V ceně jsou galusky Competition 25mm, v edici LW, prakticky nejeté, kazeta Dura Ace v rozsahu 11-25 zubů a stejně tak rychloupínáky a vak včetně příslušenství. Kola jsou navíc lakovaná v týmových barvách, je tedy hned jasné odkud vítr fouká a odkud se kola točí. Dost jsem s nimi letos prožil a dostaly tak do vínku i kousek mého já, tedy přesněji potu, úsilí, bolesti a DNA. A ve stylu Forresta Gumpa: ... to je asi tak všechno, co k tomu můžu říct ... Tak to je ono - kolo z kola, kolo přední, zachovalé, točivé, neházivé, ... Tak to je ono - kolo z kola, kolo přední, zachovalé, točivé, neházivé, ...
Pokud by to bylo málo, tak tady jsou kola dvě! Vlevo se "zubí" zadní a vpravo přední. Pokud by to bylo málo, tak tady jsou kola dvě! Vlevo se "zubí" zadní a vpravo přední.
Co je ještě třeba víc? Koupit, nasadit, vyrazit! Co je ještě třeba víc? Koupit, nasadit, vyrazit!
Galusky jsou samozřejmě nalepené! Ještě se na nich dá nalítat nespočet kilometrů. Galusky jsou samozřejmě nalepené! Ještě se na nich dá nalítat nespočet kilometrů.
Jsou z Kolokrámu, tak proč nepřiznat "barvy"? Jsou z Kolokrámu, tak proč nepřiznat "barvy"?
Jaký bude jejich další osud? To už záleží jen na vás! Jaký bude jejich další osud? To už záleží jen na vás!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies