Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cipollini NK1K Disc

Vytvořeno14.10.2019
Jeden volnej rám NK1K Gold v discové verzi a velikosti L .... a cena? Speciální :-D! Rám jsem si původně vybral pro sebe... Nabízím tedy za 99.000,- včetně DPH. Nový nejetý v záruce. Přihlásí se někdo, než ho zapadá listí? Přihlásí se někdo, než ho zapadá listí? Vidíte tu vyrýsovanou figuru? Jak ta zlatá ladí se zabarvením listí? Vidíte tu vyrýsovanou figuru? Jak ta zlatá ladí se zabarvením listí? Cipo NK1K - stálo by za to, ho ještě stihnout na podzim ustrojit a provětrat a užít si té harmonie podzimních barev ... Cipo NK1K - stálo by za to, ho ještě stihnout na podzim ustrojit a provětrat a užít si té harmonie podzimních barev ... ... netřeba se obávat - i komponenty umíme vyladit - třeba podle ročního období :-D ... ... netřeba se obávat - i komponenty umíme vyladit - třeba podle ročního období :-D ... Co si řeknete, to tam namontujeme. Campa? Shimano? Sram? Co si řeknete, to tam namontujeme. Campa? Shimano? Sram? Ručně vyrobeno. A co my? Máme tam ručně natahat lanoví? Nebo kabeláž? Nebo "nic" :-D pro systém bezdrát??? Ručně vyrobeno. A co my? Máme tam ručně natahat lanoví? Nebo kabeláž? Nebo "nic" :-D pro systém bezdrát??? 53, 52, 50, .... jen si řekněte. Přesmykač následně nastavíme,aby to chodilo ... jak jinak! 53, 52, 50, .... jen si řekněte. Přesmykač následně nastavíme,aby to chodilo ... jak jinak! No jo, ten volnej kousek se válí tady u nás, před KOLOKRÁMem! No jo, ten volnej kousek se válí tady u nás, před KOLOKRÁMem! Takhle tedy vypadá "na stojáka", jestli ho chcete vidět i na kolech, to už záleží jen a jen na vás! Takhle tedy vypadá "na stojáka", jestli ho chcete vidět i na kolech, to už záleží jen a jen na vás!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies