Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Basso

Vytvořeno14.10.2019
... kdo nezná historii, hůř se orientuje v současnosti ... Doba vysokých oblouků bowdenů ... Doba vysokých oblouků bowdenů ...
... tak tam nás na chvíli vrací Basso. ... tak tam nás na chvíli vrací Basso.
Chceš přeřadit? Tak zašmátrej rukou dole na rámové trubce a potáni za páčku "sytiče" :-D. Chceš přeřadit? Tak zašmátrej rukou dole na rámové trubce a potáni za páčku "sytiče" :-D.
... tenkrát se ještě před lakováním dávala přednost spíš "nesmazatelnému cejchování" některých částí. ... tenkrát se ještě před lakováním dávala přednost spíš "nesmazatelnému cejchování" některých částí.
Světu (tomu cyklistickému) vládla především italská rámařská škola a Campa! Světu (tomu cyklistickému) vládla především italská rámařská škola a Campa!
Jednoduché, funkční, nezničitelné, stále ke koukání ... Jednoduché, funkční, nezničitelné, stále ke koukání ...
Stejně tak, jako celý stroj. Stejně tak, jako celý stroj.
... přivřete oči, zavzpomínáte a hned se vybaví třpyt odrážejících se slunečních paprsků od vyleštěných špic ... — s uživateli BASSO BIKES. ... přivřete oči, zavzpomínáte a hned se vybaví třpyt odrážejících se slunečních paprsků od vyleštěných špic ... — s uživateli BASSO BIKES.
Stálo by za to, nasednout a vyzkoušet ... Stálo by za to, nasednout a vyzkoušet ...
Působí svěže, lehce, nadčasově ... Působí svěže, lehce, nadčasově ...
Tenkrát ještě stačily (skoro:-D) na počítání prsty jedné ruky ... Tenkrát ještě stačily (skoro:-D) na počítání prsty jedné ruky ...
... zasunout tretru, "usadit" pedály do drážky v kufru, dotáhnout řemínky a už to mohlo frčet. ... zasunout tretru, "usadit" pedály do drážky v kufru, dotáhnout řemínky a už to mohlo frčet.
Už tenkrát věděli, že každý gram dolu se počítá. Někteří ještě usilovně odvrtávali, inspirováni zřejmě ementálem :-D. Už tenkrát věděli, že každý gram dolu se počítá. Někteří ještě usilovně odvrtávali, inspirováni zřejmě ementálem :-D.
Všechno k sobě tvarově náramně pasovalo - posuďte sami. Všechno k sobě tvarově náramně pasovalo - posuďte sami.
Tak a retrochvilka končí ... :-D BASSO. Tak a retrochvilka končí ... :-D BASSO.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies