Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Potřebuješ nový tretry?

Vytvořeno11.10.2019
Potřebuješ nový tretry? Tak se zastav! Nemusíš být nutně závodník jako Jan Stohr z pražské Sparty :), vhodné tretry vybereme pro každého! Důležité je pohodlí - vybrat správnou vložku jako podporu klenby, a taky dobře nastavit kufry! A od toho tady jsme. Nejen že vám tretry prodáme, ale hlavně poradíme jaké a vše důkladně nastavíme - správná obuv je nezbytná pro dokonalý zážitek z jízdy! My v KOLOKRÁMu totiž kola a doplňky nejen prodáváme, my na kolech sami jezdíme a proto jim rozumíme :)! Velikost? Ta je celkem důležitá ... Velikost? Ta je celkem důležitá ... ... a taky zjistit, "jak si vlastně stojíte"! :-D Následně vysteleme botičku přesně podle vaší nožky. ... a taky zjistit, "jak si vlastně stojíte"! :-D Následně vysteleme botičku přesně podle vaší nožky. Nějaká ta odřenina holt k cyklistice patří ... ani ta novotou zářící botička nezůstane bez provozních šrámů, ale sloužit vám bude, až do roztrhání ... Nějaká ta odřenina holt k cyklistice patří ... ani ta novotou zářící botička nezůstane bez provozních šrámů, ale sloužit vám bude, až do roztrhání ... ... vám, stejně jako Honzovi! ... vám, stejně jako Honzovi!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies