Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

RETÜL MATCH

Vytvořeno08.10.2019
Přijďte k nám otestovat tuhle mašinku a třeba i vyřešíte letité dohady o velikosti kola. Je to otázka pár minut... Je to otázka pár minut... a výsledky jsou překvapivě přesné:) a výsledky jsou překvapivě přesné:) Pro ty co mají obavy, je to bezbolestné. Stěžejní body se přenáší "ukazovátkem", nikdo Vám nic zapichovat do kotníku nebude :D Pro ty co mají obavy, je to bezbolestné.
Stěžejní body se přenáší "ukazovátkem", nikdo Vám nic zapichovat do kotníku nebude :D
Tuhle kouzelnou krabici jsme otestovali nejdříve na sobě a opravdu Vám může pomoci pří výběru velikosti kola... Tuhle kouzelnou krabici jsme otestovali nejdříve na sobě a opravdu Vám může pomoci pří výběru velikosti kola... Řekne Vám startovací výšku sedla, správný výběr kola podle použití a další zajímavé věci. Řekne Vám startovací výšku sedla, správný výběr kola podle použití a další zajímavé věci. Při výběru kola, zvolíte druh cyklistiky, po té výšku postavy a váhu.. Při výběru kola, zvolíte druh cyklistiky, po té výšku postavy a váhu.. a aby to bylo co nejpřesnější, musí se oskenovat hřeben kyčle, koleno a kotník. a aby to bylo co nejpřesnější, musí se oskenovat hřeben kyčle, koleno a kotník. Retül Match následně vyhodnotí... Retül Match následně vyhodnotí... jakou velikost rámu doporučuje i se základním nastavení výšky sedla. jakou velikost rámu doporučuje i se základním nastavení výšky sedla. Může pomoci i s výběrem sedla.. Může pomoci i s výběrem sedla.. Zadáme jak často jezdíte, jaký jízdní styl preferujete, změříme rozteč sedacích kostí a výsledky jsou hned na světě. Zadáme jak často jezdíte, jaký jízdní styl preferujete, změříme rozteč sedacích kostí a výsledky jsou hned na světě. Tuhle věcičku zde máme na vyzkoušení po omezený čas, přijďte si tedy pro zajímavou zkušenost a i my jsme zvědavi na Vaše dojmy. Tuhle věcičku zde máme na vyzkoušení po omezený čas, přijďte si tedy pro zajímavou zkušenost a i my jsme zvědavi na Vaše dojmy.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies