Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Martin Čunát

Vytvořeno08.10.2019
A co blázni? Ještě nevymřeli!:-D Tak to je fajn ... Díky za každého podobného. Je spousta jedinců, kteří když je někdo doslova nekopne a nepostrčí, tak se plně zapojí do toho nesmyslného soupeření a nekonečného zvyšování výkonu, co se týká práce a jednoho dne zjistí, že jediné, čeho dosáhli je to, že jsou z nich úplně stejní, prázdní magoři, jako je naprostá většina těch okolo ... Jsou ale výjimky, ti, kteří žijí (doslova) a ač to tak na první pohled nevypadá, užijí si nejen oni, ale motivují i další, aby se alespoň částečně pokusili o něco podobného a aby prostě z toho života taky něco měli. Dobré pocity a zážitky, na které se nezapomíná, se nedají jen koupit, samy od sebe taky nepřijdou, těm se musí jít naproti a prožít je naplno. Martin Čunát, kluk původem z nedaleké Kytlice, nyní žijící v Norsku, se právě vydal na cestu přes Jižní Ameriku... Kolo a část své výbavy zakoupil zde u nás v KOLOKRÁMu. Děkujeme tedy za přízeň a držíme palce! Budeme tedy nadále sledovat jeho pouť a sdílet jeho reporty z cesty, tam za velkou louží :-D. Hezké dny a hodně zdaru Martine! (dost možná, že mají ti severočeští kluci něco takového v genech - už v 17.století se (je to náhoda?:-D) jeden rodák z nedaleké Chřibské, Tadeáš Haenke, vydal na cesty - na východním pobřeží jižní Ameriky si v přístavu vystoupil z lodi s tím, ať na něj počkají na straně západní, on že si tu Ameriku přejde sám na druhou stranu pěšky - v Kolokrámu jsme zrovna tenkrát měli inventuru :-o - dodnes je, hlavně v Kolumbii známý jako cestovatel, lékař, botanik, chemik, projektant, ... a sem tam ho někdo zná i tady u nás... Mimochodem, obří leknín, Viktorii královskou objevil právě on a semena poslal do Evropy) I průměrný pozorovatel si všimne, že tenhle člověk asi "nemluví do větru" - na bicyklu pohodlné sedlo, on sám vypadá docela zoceleně, ... I průměrný pozorovatel si všimne, že tenhle člověk asi "nemluví do větru" - na bicyklu pohodlné sedlo, on sám vypadá docela zoceleně, ... ... tohle jsou přesně týpci, co se dokážou kousnout. ... tohle jsou přesně týpci, co se dokážou kousnout. ... takže když vydrží technika, my jsme o tom přesvědčeni, mělo by to dopadnout. Tak držíme palce! ... takže když vydrží technika, my jsme o tom přesvědčeni, mělo by to dopadnout. Tak držíme palce!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies