Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Servis

Vytvořeno04.10.2019
Prodáváme, zasíláme, objednáváme, vyřizujeme, zařizujeme, vysvětlujeme, stavíme, ... a také s e r v i s u j e me !!! :-D Nebojte, pokud máte problém, máte na to KOLOKRÁM. V zázemí našeho krámu fungují šikovní "skříti hospodáříčci". V zázemí našeho krámu fungují šikovní "skříti hospodáříčci".
Starají se, aby i po náročných kilometrech byli vaši miláčkové opět v kondici. Starají se, aby i po náročných kilometrech byli vaši miláčkové opět v kondici.
Pracují jemě, precizně a používají špičkové, k tomu určené speciální nástroje ... Pracují jemě, precizně a používají špičkové, k tomu určené speciální nástroje ...
... nenechají bez povšimnutí jedinou součástku, vše překontrolují a případné nedostatky odstraní. ... nenechají bez povšimnutí jedinou součástku, vše překontrolují a případné nedostatky odstraní.
Nebojte, to není zdaleka všechna výbava! Nebojte, to není zdaleka všechna výbava!
Ale, co by bylo veškeré nářadí, nebýt šikovných rukou??? Ale, co by bylo veškeré nářadí, nebýt šikovných rukou???
Naše "známka kvality". Naše "známka kvality".
... jak to vlastně bylo? Nejdřív ty nejmenší nebo ty největší??? :) :) :) ... ... jak to vlastně bylo? Nejdřív ty nejmenší nebo ty největší??? :) :) :) ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies